Ana sayfa Sosyal Medya Gençliğim Eyvah öyle bir diziydi ki, Ekin Mert Daymaz’ın hayatını kökünden değiştirdi!

Gençliğim Eyvah öyle bir diziydi ki, Ekin Mert Daymaz’ın hayatını kökünden değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, Fox TV ekranlarında yakında 5. sezonu ile yayınlanacak olan Savaşçı dizisinin yenilenen kadrosuna katıldı. Dizide Astsubay Görkem İlbeyli karakterine hayat verecek olan oyuncu, geçen yıla kadar oyunculuk mesleğini ne aşk ile yapıyordu ne de bir meslek olarak görüyordu. Ancak her şeyi değiştiren iş Gençliğim Eyvah isimli atv dizisi oldu.

Youtube kanalında konuşan oyuncu, 2014 yılından bu yana çeşitli projelerde rol aldı ve dikkat çeken karakterlere hayat verdi. Daymaz, “2014’te başladım, 6-7 tane işim var. Gerçekten en başında çalışmadım çabalamadım. Kabul etmedim bunu mesleğim olarak. İşime saygı duymadım” diyerek büyük bir itirafta bulundu.

Eğlenmeyi, gezmeyi seven birisi olması ayrıca hiperaktifliği Ekin Mert Daymaz’ı farklı kılan özellikleri. Pandemi dönemi ile birlikte oyunculuk konusuna daha fazla kafa yoran Daymaz, hem kendisine güvenen insanlara hem de kendisine ve mesleğe saygısızlık yaptığını düşündüğünü ifade etti.

Bu ruh halinde oyuncunun önüne gelen yeni proje atv ekranlarında 17 bölüm süren Gençliğim Eyvah isimli dizi oldu. Bu dizi adeta Ekin Mert Daymaz’ın ruhunu açtı, içine neşe kattı.

En keyif aldığı projenin de Gençliğim Eyvah olduğunu ifade eden oyuncu, bugüne kadar çalışmaktan en keyif aldığı oyuncular konusunda da bu diziden örnek verdi. Daymaz şunları söyledi:

“En son işimde Günay Karacaoğlu’nu örnek verebilirim. Aşığım ona. Bu kadar neşeli ve pozitif bir insan olamaz. Arkadaşlarımla da oynadım, çok eğlendim. Ama son setim Gençliğim Eyvah benim için aşırı keyifliydi. Cengiz abi (Bozkurt), Günay abla, Burak (Tozkoparan), Erdem(Kaynarca)… Çok eğleniyorduk. En eğlenerek çalıştığım işimdi. Kalkıp sete gülerek gidiyordum.”