Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah, yaz ekranının en büyük sürprizini yaptı!

Gençliğim Eyvah, yaz ekranının en büyük sürprizini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında başarılı yapımlara rastlamak her zaman mümkün olmuyor… Bay Yanlış çok konuşuldu ama hem aldığı reytingler hem de dizide Can Yaman’ın sürekli kaslarıyla yaptığı şov rahatsızlık verdi. Özge Gürel’in performansı ve zarafetini ise ayrı bir yerde tutuyoruz.

Sen Çal Kapımı dizisi henüz başlamadı ama hikayesiyle yine klişe bir görüntü çiziyor. Yine de Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in enerjileri diziyi yukarılara taşıyabilecek gibi duruyor.

Çatı Katı Aşk ise sanki sezonun en iyi sonuç verecek yapımı… Furkan Andıç aurası bu dizide de kendisini gösteriyor. Yeşilçam izleri taşıyan Çatı Katı Aşk daha fragmanlarıyla bile izleyicinin kalbine işledi. Ömrü uzun olabilir.

Bu 3 yaz dizisi de romantik komedi… Ancak atv’de yayınlanmaya başlanan Gençliğim Evyah, komedi dalında izleyicilerin beklentilerini karşılayan bir iş oldu.

Dizinin eğlenceli hikayesi ve Cengiz Bozkurt ile Levent Ülgen gibi iki komedi ustasının da varlığı önemli. atv, geçen sezon yaptığı hatayı tekrarlamadı.

Canevim isimli dram dizisini yaz ekranına koyan atv, beklediğini bulamamıştı. Bu sezon ise komedi dizisiyle doğru yolu bulmuş oldu.

Gençliğim Eyvah ilk 3 bölümü ile ekranda neşeli ve eğlenceli bir görüntü çizdi. İzleyicisini de kendisine bağlamayı başardı. atv, diziye desteğini sürdürür ise yaz ayları için eğlenceli hikayesiyle izlenmeye devam edecektir.

Gençliğim Eyvah 4. bölümü ile 6 Temmuz Pazartesi günü ekrandaki yerini almaya devam edecek.