Ana sayfa Dizi İzle Genco, resmen Vedat’ı aratıyor! Şiddet sahnesi tepki yarattı! Sen Anlat Karadeniz 51. Bölüm

Genco, resmen Vedat’ı aratıyor! Şiddet sahnesi tepki yarattı! Sen Anlat Karadeniz 51. Bölüm

tarafından zk zk

atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 51. bölümünde Genco’nun Melek’e yaptığı işkenceler, ekran başındakileri delirtti!

Vedat’ın, önce Nefes’e, daha sonra Nazar, Mercan, Berrak gibi pek çok kadına yaptığı işkenceler, ekran başında diziyi izleyenleri hayli yoran sahnelere neden olmuştu.

Kadına şiddeti ön plana çıkaran ve bir farkındalık yaratmaya çalışan dizide, yine benzer sahneler ekrana gelmeye başladı.

Vedat gitti ama en az onun kadar psikopat bir başka karakter geldi.

Genco’nun, eşinin ilk evliliğinden olan kızı Melek’e yaptığı işkence görüntüleri, ekran başındakileri de rahatsız etti.

Melek’in kaçıp ablasına sığınması ve bu sırada Tahir ve Nefes’in de orada olması ise durumu başka bir boyuta taşıyacak gibi görünüyor.

Nefes’i Vedat’ın elinden çekip alan Tahir’in, bu iki genç kadına da kol kanat gereceği şeklinde yorumlara neden oldu sahne.

Bu arada izleyenler, artık dizideki bu tür sahnelerden çok sıkıldıklarını da sosyal medyada dile getiriyorlar.

Videodan, Genco’nun yaptıklarını ve sonrasında yaşananları izleyebilirsiniz…

Sen Anlat Karadeniz 51. Bölüm Özeti:
Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir.

Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat’la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir. Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir.

Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir’in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur. Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir’in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.