Ana sayfa Kadın Haberleri Gerçeğin Peşinde programında Nazlı Yılmaz’ın hazin hikayesi

Gerçeğin Peşinde programında Nazlı Yılmaz’ın hazin hikayesi

tarafından ker_def

Nazlı’nın hikayesi milyonları ekrana kilitledi!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) Nazlı’nın hikayesi damgasını vurdu.

“Güzel şeyler de oluyor” diyen Serap Paköz, 1,5 aydır kayıp olan Nazlı Yılmaz’ın bulunduğunu açıkladı. Sonrasında Nazlı Yılmaz’ın ailesi ile buluştuğu anlar ekrana geldi. Nazlı’nın hikayesi milyonları ekrana kilitledi!

16 yaşında olan Nazlı Yılmaz, bundan 1,5 ay önce annesi ile tartışıp, evden çıkmış ve bir daha eve dönmemişti. Anne Melek Hanım, “Gerçeğin Peşinde” ye başvurmuş ve kızının bulunması için yardım istemişti. Programa gelen ihbarlar sonucunda Nazlı, bulundu. Dudullu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi.

Nazlı Yılmaz; “Eniştem beni demirle dövdü”
İlk ifadesinde ailesine teslim edilmek istemediğini söyleyen Nazlı Yılmaz; “Eniştem Yüksel Yılmaz’dan, şiddet gördüm. Beni demirle dövdü. Anneme de şiddet uyguluyor. Aileme teslim edilmek istemiyorum” dedi.

Nazlı Yılmaz ve annesi Melek Hanım, ablası Rahime Yılmaz canlı yayındaydılar. Nazlı’nın yaşı küçük olduğu için yüzü gösterilmedi.

Serap Paköz; “Onun gücü parmak kadar kıza mı yediyor”
Serap Paköz, abla Rahime Yılmaz’a; “Senin kocanın ne hakkı var bu kızı dövmeye, kocana hesap sormadın mı?” diye sordu. Eşinin alkol problemi olduğunu söyleyen Rahime Yılmaz’a, Paköz; “Onun gücü parmak kadar kıza mı yediyor. Ona dünyayı dar ederiz” dedi.

Aileme teslim edilmek istemiyorum
Paköz, “Aileme teslim edilmek istemiyorum” diyen Nazlı Yılmaz’a; “Bana şunun sözünü ver evden kaçmak çözüm değil karakollar var, devletin yetiştirme yurtları var oralara gedeceksin. Bir de bize haber vereceksin” dedi. Nazlı’dan söz alan Serap Paköz, “Senin sözüne güveniyorum” dedi.