Ana sayfa Dizi Haberleri Gerçek hayatta ne Zeynep’ler var! Asya Kasap, atv ekranının parlayan yeni yıldız adayı oldu!

Gerçek hayatta ne Zeynep’ler var! Asya Kasap, atv ekranının parlayan yeni yıldız adayı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adı Sevgi isimli atv dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Asya Kasap herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Henüz daha okul çağında olmasına rağmen, ailesi tarafından psikolojik sorunları olan ve saplantılı aşığı ile evlendirilmeye çalışılan Zeynep, hikayenin en ağır dram yönlerinden birisini oluşturuyor.

Ancak birçok kişi de iyi biliyor ki, gerçek hayatta Zeynep gibi birçok çocuk reşit olmadan evlendiriliyor, okuma hakları ve gelecekleri ellerinden alınıyor. Adı Sevgi dizisi, pazar akşamları yayınlanmaya devam ederken, Asya Kasap da canlandırdığı Zeynep karakteri ile yeni dönemin genç yetenekleri arasına ismini yazdırdı.

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi tarafından konuşulmaya başlayan Zeynep karakterini çok başarılı şekilde canlandıran Asya Kasap, gelecek vaat eden genç yeteneklerden birisi olarak öne çıktı.

Gerçek hayatta ne Zeynep'ler var! Asya Kasap, atv ekranının parlayan yeni yıldız adayı oldu! 8

Dizi TV programına konuşan oyuncu, Zeynep karakterinin saf umudunun kendisinin çok etkilediğini söyledi. Asya Kasap, “Şahit olduğumuz ya da olmadığımız bir çok Zeynep var. Bunun için farkındalık yaratmak, bu karakteri kabul etmemdeki en önemli sebeplerden birisi” ifadelerini kullandı.

Zeynep karakteri daha 16 yaşında. Ancak Mert Doğan’ın canlandırdığı Vural ile evlendirilen Zeynep, hayatının en zor anlarını yaşıyor. Gelinlik giymek Asya Kasap’ı nasıl etkiledi?

Gerçek hayatta ne Zeynep'ler var! Asya Kasap, atv ekranının parlayan yeni yıldız adayı oldu! 9

İşte bu soruya yanıt veren oyuncu, “Üzerimde birazcık yabancı durdu. Zeynep 16 yaşlarında bir kız. Kötü bir durum Zeynep için. Onun daha farklı idealleri var. Onun perspektifinden baktığımda, gelinlikle yabancılaştım. Çünkü gelinliği o giymemeli, o okul forması giymeli. Onu gerçekten hissettim” diye konuştu.