Ana sayfa Sosyal Medya Gerekirse yakarım! Özge Gürel’den çok iddialı çıkış!

Gerekirse yakarım! Özge Gürel’den çok iddialı çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, Can Yaman ile birlikte yeniden ekrana dönüş yaptı. Oyuncu, enerjisi yüksek ve heyecanlıydı… Dolunay dizisindeki partneri Can Yaman ile sette çok iyi bir uyum da yakalayan oyuncu, son günlerin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor.

Özge Gürel, Elele dergisinin Temmuz sayısı için özel pozlar verdi. Dergiye açıklamalar da yapan oyuncu, iddialı pozlarıyla da göz doldurdu. “Bir başak Özge Gürel” başlığı ile derginin kapağında yer alan oyuncu, “Bize yaz o gün geldi, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Elele Dergisi Temmuz sayısında birlikteyiz” notuyla derginin kapak fotoğrafını paylaştı.

Gerekirse yakarım! Özge Gürel'den çok iddialı çıkış! 7

Hayranlarından büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, yaptığı açıklama ile de dikkatleri çekti. Özge Gürel, cesaretin kendisinin en önemli özelliklerinden birisi olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Cesaretim. Tüm o etiketleri gerekirse yakacak cesaretim, en çok tutunduğum, kendim olarak kalmama izin veren bir özelliğim. Ne olursa olsun devam edeceğimi, hiç pes etmeyeceğimi biliyorum. Benim hayatım, benim yolum, benim deneyimim…”