Ana sayfa Dizi Haberleri Gerilenlere özel foto! Camdaki Kız setinden gelen poz, herkesin içine su serpti resmen!

Gerilenlere özel foto! Camdaki Kız setinden gelen poz, herkesin içine su serpti resmen!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de dün akşam 6. bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisini izleyenler, adeta ekran başında gerim gerim gerildi! Nalan’ı bir gölge gibi takip eden annesi, onun nişanlısını öptüğünü görünce başından aşağı kaynar sular indi!

O esnada diziyi izleyenler ise bir sonraki bölümde Nalan’ın başına çok fena işlerin geleceğini anladı! Dizinin yeni bölüm tanıtımı da 6. bölümün ardından geldi. Nur Sürer’in hayat verdiği Feride, kızını, bir öpücük için adeta doğduğuna pişman edecek!

Burcu Biricik’in Nalan’ı başarılı bir performans ile canlandırdığı ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Camdaki Kız, yine büyük dikkat çeken bir bölümle ilgiyle izlendi.

Feyyaz Şerifoğlu’nun Sedat karakteriyle yer aldığı dizide, Muzaffer’i Enis Arıkan oynuyor. Nalan’ın, Sedat ile evliliğe giden hikayesinde, Muzo’nun onun en yakın dostu olacağı da kitabın ayrıntılarından birisi.

Yeni bölümde Feride, Nalan’ı, Sedat ile öpüşmesinden dolayı büyük bir vicdan azabına sürüklerken, bir takım otlarla yaptığı bir karışımı da içirmeye zorluyor. Nalan rahatsızlanırken, Muzo bayılmadan önce onu yere düşmekten kurtarıyor.

Camdaki Kız, heyecanlı bir bölümle ekrandaydı ve bir sonraki bölümde de heyecanın devam edeceği anlaşılıyor. Diziyi izleyenler ekran başında Nalan adına yutkunuyor, söyleniyor, boğuluyor ve iyice geriliyorlar!

Ancak tabii dizinin setinde durumlar pek de gergin değil! Hatta son derece keyifli bir çalışma sürüyor. Dizinin 6. bölümü öncesinde oyuncuların instagram adreslerinden yaptıkları paylaşımlar ise, dizide gerilen izleyiciyi bir nebze olsun gülümsetti.

Burcu Biricik de yaptığı paylaşıma “Sahnelerimizde pek gülemesek de kamera arkamız hep böyle” yorumunu yapıyor…

İşte oyunculardan gelen o paylaşımlar…

Gerilenlere özel foto! Camdaki Kız setinden gelen poz, herkesin içine su serpti resmen! 9

Gerilenlere özel foto! Camdaki Kız setinden gelen poz, herkesin içine su serpti resmen! 10

Gerilenlere özel foto! Camdaki Kız setinden gelen poz, herkesin içine su serpti resmen! 11