Ana sayfa Dizi Fragmanları Gerilime doyacaksınız, Saygı dizisinde Ercüment Çözer’in yöntemleri şaşırtacak!

Gerilime doyacaksınız, Saygı dizisinde Ercüment Çözer’in yöntemleri şaşırtacak!

tarafından ker_def

BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nden izleyicilerin Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) dünyası ve gerçekleriyle tanışmasına üç gün kala yeni bir ön izleme sahnesi yayınlandı. 27 Ekim’de başlayacak dizi için nefesler tutulurken Ercüment Çözer’in yayınlanan ön izleme sahnesiyle saygısızları alt etme yöntemlerinin ilk ipuçları verildi.

Kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın buluştuğu, saygısızlığın hakim olduğu bir toplumda hak ve adalet kavramlarının sorgulanacağı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde Ercüment Çözer (Nejat İşler) nezaketsizliğe, tacize ve şiddete karşı kendi yöntemlerini ortaya koyacak.

Dizinin yayınlanan ön izleme sahnesinde, Çözer’in toplumsal yapıyı bozan ‘saygısızlara’ yapacaklarının sinyalleri verilirken sahne kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılaştı. İzleyicilerin gerilime doyacağı, saygısızların Çözer’in adalet sistemine göre cezalandırılacağı ve onun yasalarının geçerli olduğu bir dünyada geçecek ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde izleyicileri heyecan dolu dakikalar bekliyor.

Yapımcılığını Inter Medya’nın üstlendiği, insanların günlük hayatına yerleşmiş nezaketsizliklerden, bir toplumun sonunu getirecek saygısızlıklara kadar birçok toplumsal sorunun ele alındığı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem’in kaleminden çıkarken, dizinin yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ 27 Ekim Salı günü sadece BluTV’de yayında.