Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti gül gibi Taş Fırın erkeği karizması! Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u ne yaptın sen!

Gitti gül gibi Taş Fırın erkeği karizması! Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u ne yaptın sen!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç karakterine hayat veren Mehmet Baran Erdoğan ile Simay karakterini canlandıran Buse Sinem İren, teve 2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın yorumlarıyla ekrana gelen programda Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncuları Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ konusu da konuşuldu.

Videodan programdaki o anları izleyebilirsiniz. Oyuncuların açıklamaları da aşağıda…

Her iki oyuncunun da çok disiplinli olduğu ifade edildi.

Müge Dağıstanlı, iki genç oyuncuya Karadağlı ve Altuğ hakkında hiç kimsenin bilmediği bir şeyi sordu.

HAVUÇ, TAŞ FIRIN ERKEĞİ KARİZMASINI YIKTI

Mehmet Burak Erdoğan, “Kendimi şanslı hissediyorum onlarla çalıştığım için. Instagram’da Tamer abi şaka yanmayı çok sever, onun korkutma videoları vardır. Tamer ağabey ciddi görüntüsünün altında bence çok yumuşak kalpli, çocuk ruhlu bir insan bence. Çoğu insanın görmediği yüzü bu. Sert gözüküyor ama inanılmaz tatlı bir insan” diye konuştu.

Bu sözleri duyanlar ise “gitti gül gibi Taş Fırın Erkeği karizması” demekten kendini alamadı.

Tabii ki Erdoğan’ın bu açıklaması ile Tamer Karadağlı’nın günlük yaşamında ne kadar eğlenceli bir insan olduğu sonucu ortaya çıkıyor. Ama dizi izleyicileri de artık bu sözleri duyduktan sonra Taş Fırın Erkeği unvanı ile bu durumu nasıl örtüştürecek merak konusu…

İKİSİ DE ÇOK İYİ EBEVEYN

Buse Sinem İren ise, “Tamer bey de Pınar hanım da ikisi de çok iyi ebeveyn. Kesinlikle, biz Su ile tanıştık inanılmaz tatlı bir kız. Pınar hanım, çok sevecen yaklaşıyor ona gördüm. Tamer bey de kızına acayip düşkün. Aile kavramları çok oturmuş. Mesela küçüğü de seven insanlar onlar. O yüzden biz gittiğimiz zaman, sonradan girmiş olmamıza rağmen iyi hissettirdiler bize” şeklinde konuştu.