Ana sayfa Dizi Haberleri Gıybete bak sen! Doğa Rutkay ne yaptın? Ali Sunal’ı fena madara etti!

Gıybete bak sen! Doğa Rutkay ne yaptın? Ali Sunal’ı fena madara etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür ile ekranlara gelen iki ünlü isim Ali Sunal ve Doğa Rutkay, şimdilerde Youtube üzerinden yeni programlarıyla gündemdeler.

İkilinin Ali Baba Doğa Ana ismiyle Youtube’da yayınlanan programlarının 3. videosunda hayli komik durumlar yaşandı.

Zira ortaokul sıralarından beri birbirlerini iyi tanıdıkları öğrenilen iki ünlü isim, öyle tüyolar verdi ki kendileri hakkında, dinleyenler hem güldü hem şaşırdı.

‘Kim Kimi Daha İyi Tanıyor’ isimli şimdilerde ünlü olan oyunu ikili de oynamaya başladı.

Her ikisinin de tüm sorularda hem fikir olduğu görüldü.

Sonuçlar şöyleydi:

Kim daha romantik? Ali Sunal
Kim daha fil hafızalı? Ali Sunal
Kim daha çalışkan? Doğa Rutkay
Kim daha komik? Ali Sunal
Kim daha teknoloji insanı? Doğa Rutkay
Kim daha ev insanı? İkisi de
Kim daha iyi şoför? Doğa Rutkay

Eğlenceli bir şekilde sorular ve yanıtlar devam ederken ‘Kim daha iyi gıybet yapar?’ sorusu geldi ve işte durum burada başka bir yöne kaydı! Zira Doğa Rutkay, Ali Sunal ile ilgili kimsenin bilmediği bir durumu anlattı.

Rutkay, Ali Sunal’ın gıybeti çok sevdiğini söyledi ve Sunal, bu duruma önce çok şaşırdı ve “Daha 3 soru önce ketumdum, nasıl şu an gıybet olabilirim?” diyerek itiraz etti.

“Gıybet seversin be Ali…” diyen Doğa Rutkay’ın ısrarı üzerine Ali Sunal zorla da olsa kabul etti…

“Arada iyidir deşarj oluyor insan” açıklamasını yapan Ali Sunal’ın sonraki cümleleri ise ilginç bir durumu açığa çıkardı! Öyle ki Ali Sunal, Doğa Rutkay’ın evinde yaşanan ama kimsenin bilme ihtimali olmayan bir olayı bile duymayı başarmış!

Doğa Rutkay, arkadaşını esprili bir dille işte böyle ifşa etti:

“Ali ile gıybet yapmak güzeldir. Mesela geçen gün benim evimde olan ve kimsenin bilmediği bir gıybeti Ali’den duydum. Yani bizim evimizde özel bir şeydi ve ertesi gün sete geldiğimde ‘şşt dün öyle böyle olmuş’ bilebilmesinin imkanı yok, sen bunu nasıl öğrendin? Öyle de bir çevresi var…”

Bu sözleri gülerek dinleyen Ali Sunal da durumu kabul ederek esprili bir şekilde “Ayağını denk al…” diyerek durumu geçiştirdi.

Gıybete bak sen! Doğa Rutkay ne yaptın? Ali Sunal'ı fena madara etti! 7

DOĞA RUTKAY’IN DİLİNE DÜŞEN YANDI!

Konu spordan açıldığında Doğa Rutkay, eşi Nazlı ve spor eğitmenleriyle birlikte Ali Sunal’ın spor yaparken çekilen ve sosyal medyada yayınladığı videoları gündeme getirdi. Ali Sunal’ın evde renkli tayt giydiğini söyleyerek durumu tiye alan Doğa Rutkay’a karşın Ali Sunal, hiç tayt giymediğini, kendisini sıkıştırdığını anlatırken izleyiciyi de güldürdü.

Ali Sunal’ın bir başka söylemine de Doğa Rutkay’ın yine kinayeli sözleri dikkat çekti!

Değişik sporlar yapmayı sevdiğini ve sualtında hokey oynamak istediğini söyleyen Ali Sunal’a Rutkay, “Önce sen karadakini becer de sualtına sonra inersin” sözleriyle yanıt verdi!

İkilinin birbirleriyle atıştıkları o eğlenceli anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!

Bu arada Doğa Rutkay ve Ali Sunal, izleyicilerden gelen yorumlarla programlarını renklendirmek istiyorlar. Gelen soruları yanıtlayıp, istenen konularla ilgili konuklar ağırlayacaklar.