Ana sayfa Dizi Fragmanları Gizem Güneş enerjisi ve Elif’in muhteşem mücadelesi atv’yi ısıtacak! Adı Sevgi dizisi bomba gibi geliyor!

Gizem Güneş enerjisi ve Elif’in muhteşem mücadelesi atv’yi ısıtacak! Adı Sevgi dizisi bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — İki genç ve başarılı ismin başrolünde buluştuğu Adı Sevgi dizisinden yayınlanan fragmanlar dikkat çekerken, güçlü bir dram yapımının da izleyicilerle buluşacağı anlaşılıyor. Koliba Film tarafından hazırlanan dizi, yakında atv ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak.

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganını futbolseverler takımlarına olan bağlılıklarını anlatmak için çok söyler. Aynı sloganı Adı Sevgi dizisinde de göreceksiniz ve bu söz aslında dizinin ana fikrini de oluşturuyor. Mesleğine tutku ile bağlı bir öğretmen olan Elif Türkkan karakterinde birçok kişi kendisini bulacak.

Devlet hizmeti için zor koşullarda yaşanan küçük bölgelere giden birçok kişi, belki de dizide yaşanan olayların bazılarının kendi başından geçtiğini de fark edecek. Kuzey Yıldızı dizisinde Feride karakteri ile herkesi etkileyen Gizem Güneş, Elif karakteri ile birçok kadın öğretmenin de mesleğine duyduğu tutkunun yansıması olacak.

Genç lise öğretmeni Elif Türkkan’ın Sarpça’ya gelişi, bu küçük ilçede yaşayan herkesin hayatında bir dönüm noktası olacak. Elif burada hayatının baharındaki Zeynep’in çaresizliğiyle tanışınca onu korumasına alacak. Böylece Zeynep’in evlenmeye zorlandığı güçlü Baykara ailesinin veliahdı Volkan ile karşı karşıya gelecek olan Elif, Sarpça’nın üzerine kâbus gibi çökmüş olan bu aileyle mücadele edecek.

Elif zamanla kendisi dışında bir kişinin daha ilçenin makus talihini değiştirmek için uğraştığını fark edecektir. Kendi ailesine sırtını dönmüş olan gizemli Emir Baykara’yla karşılaşması Elif için kafa karıştırıcı olacak. Emir Baykara karakterinde Yunus Emre Yıldırımer’i izleyeceksiniz.

Gizem Güneş enerjisi ve Elif'in muhteşem mücadelesi atv'yi ısıtacak! Adı Sevgi dizisi bomba gibi geliyor! 61

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki çok başarılı performansı ile hatırlanan oyuncu, Alparslan Çakırbeyli karakterinde büyük işler başardı. Kendisini kanıtlayan ve geniş bir hayran kitlesi de olan oyuncu adına Adı Sevgi dizisi yeni bir sınav, yeni bir tecrübe ve yeni bir kariyer çıkışı olacak.

Çocukların ve gençlerin geleceği umutla bakmasını sağlayacak hareketleri ile Elif öğretmeni izleyiciler çok sevecek. Öğrencileri için verdiği aralıksız mücadele sayesinde Zeynep’le başlayan Elif öğretmen; Esma, Doğukan, Arda, Cem, Gülendam, Fidan ve daha pek çok gencin geleceğe umutla bakmasını sağlayacaktır.

Adı Sevgi, öğrencileri için her şeyi göze alabilecek genç bir kadının, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün ilçede yarattığı değişimi anlatan bir dizi olacak.

Gizem Güneş enerjisi ve Elif'in muhteşem mücadelesi atv'yi ısıtacak! Adı Sevgi dizisi bomba gibi geliyor! 62

Şimdiden çok dikkat çeken ve kadın izleyiciler ile gençleri hedefleyen Adı Sevgi’nin başarılı olma ihtimali de bir hayli yüksek gözüküyor!

Henüz yayın tarihi açıklanmayan Adı Sevgi dizisinin geniş oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Gizem Güneş, Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören.”