Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman’ın ortak sevinci

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman’ın ortak sevinci

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların tatil maceralarından yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Instagram hesaplarından paylaşımda bulunan Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman ne kadar mutlu ve huzurlu olduklarını gösteren pozlarıyla dikkat çektiler. 4 ünlü oyuncu da tatilin keyfini çıkartırken, hayranlarına da pozitif enerji aşıladılar.

Dizi çekimleri olmadığı dönemde İzmir’de yaşayan Gizem Karaca, denizde yüzünü yıkamanın keyfini takipçileriyle paylaştı. Oyuncu, “Sabah yüzünü denizde yıkamak, saat 7:30” notuyla göz doldurdu. Ünlü oyuncunun fit hali ve huzuru da dikkat çekiciydi.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman'ın ortak sevinci 10

Eşi Halit Ergenç, oğulları Ali ve Han ile birlikte tatile çıkan Bergüzar Korel de teknede mutluluk pozları verdi. Ünlü oyuncunun özgür ruhu yansıtan hali takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman'ın ortak sevinci 11

Bade İşçil de yaz aylarının keyfini çıkartıyor. Ünlü oyuncu hem eğlendiğini hem de mutluğu olduğunu anlatan paylaşımı ile takipçilerinden beğeni aldı.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman'ın ortak sevinci 12

İstanbul’da bulunan Başak Daşman ise kano ile denize açıldı.Ünlü oyuncunun mutlu halleri ve fit vücudu dikkatlerden kaçmadı.

Gizem Karaca, Bergüzar Korel, Bade İşçil ve Başak Daşman'ın ortak sevinci 13