Ana sayfa Sinema Gizem Karaca, yeni rolüyle hayranlarının karşısında!

Gizem Karaca, yeni rolüyle hayranlarının karşısında!

tarafından ker_def

Oyuncu Gizem Karaca, ‘Bizim Semtin Çocukları’ adlı sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Gizem Karaca, çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan yılın en eğlenceli ve duygu yüklü filmi “Bizim Semtin Çocukları” nda Ümit Kantarcılar ile başrolü paylaşacak. Oyuncu Gizem Karaca, filmde Kantarcılar’ın canlandırdığı Yusuf karakteriyle aynı mahallede yaşayan, mahallenin en iddialı, en alımlı kızı “Gizem”e hayat verecek.

Milliyet Cadde’nin haberine göre birbirlerine aşık olan Yusuf ve Gizem’in maceraları sinemaseverlere hem eğlenceli hem de duygu dolu anlar yaşatacak. Aylardır rolüne odaklandığını belirten Gizem Karaca, “Son günlerdeki en büyük motivasyonum film oldu. Sürekli rolüm için neler yapabileceğimi düşünüyorum. Umarım her şey güzel olur” dedi.

Yapımcılığını Mürvet Uç ve Gece-Gündüz Yapım ’ın, yönetmenliğini ise Hakan Gürtop’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunun da bir hayli iddialı olacağı konuşuluyor.

Kadrosunda, Gizem Karaca, Nergis Kumbasar, Hakan Bilgin ve Erdi Ünver gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmde yakışıklı oyuncu; doğduğu günden beri aynı mahallede yaşayan ve ünlü bir gece kulübünde vale olarak çalışan “Yusuf” adlı bıçkın bir mahalle delikanlısını canlandıracak. Fethiye’de üç gündür devam eden çekimler, Kantarcılar’ın sevenlerinin sete akın etmesi sebebiyle sık sık bölündü. Sevenlerinin isteklerini geri çevirmeyen Kantarcılar, herkesle birebir ilgilendi. Kantarcılar’ın rolü için iki ay boyunca saç ve sakalını uzattığı, aynı zamanda aylar süren yoğun bir spor programı uyguladığı iddia edilmişti.