Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca yıllarca diziler yüzünden yapamadığını sonunda gerçekleştirdi!

Gizem Karaca yıllarca diziler yüzünden yapamadığını sonunda gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, normal hayatını İzmir’de yaşayan ama etkinlikler ya da projeler olduğunda İstanbul’a gelerek buradaki hayatına devam eden bir isim olarak biliniyor. Ünlü oyuncu, televizyon ekranında en son 2021-2022 sezonunda Alparslan Büyük Selçuklu isimli tarihi dizide Evdokya isimli karakteri canlandırdı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde bu zamana kadar büyük atılımlar yapan ve kendisini geliştiren Gizem Karaca, yıllarca çok isteyip de yapamadığı bir şeyi 2022 yılının sonlarında yapma fırsatı buldu.

Saçıyla ilgili büyük takıntısı olduğunu ve uzun zaman dizi projeleri nedeniyle de saçında yapmak istediği değişimi gerçekleştiremediğini anlatan oyuncu, şimdi bunu yapabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. Saçlarını küt kestiren oyuncu, “Saçımla ilgili çok büyük bir takıntım vardı, kestirdim. Projelerde uzun saç istendiği için ekleme yapılıyordu. Ben de onlarsız çıkamaz hale geliyordum. Bu sene artık böyle gezmeye karar verdim” açıklamasında bulundu.

Yeni projeler konusunda senaryo okumakta olduğunu ve 2023 yılında yeni bir diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkma ihtimalinin bulunduğundan bahseden Gizem Karaca, henüz net bir anlaşmasının olmadığını özellikle vurguladı.

Gizem Karaca yıllarca diziler yüzünden yapamadığını sonunda gerçekleştirdi! 7

Kendisini duygusal olarak zorlayacak bir rolde yer almayı arzu ettiğinden bahseden oyuncu, ayrıca hikaye yazmaya da başladığını duyurdu.

Gizem Karaca, “Senaryo yazacağım, belki yönetebilme fırsatım olursa, gerçekleştirmek istediğim bir hayalim var. Umarım seneye kendimi frenlemeden ona atlayabilirim. Çok cici, tatlı bir hikayem var” diye konuştu.

Geçtiğimiz ay bir grup oyuncu arkadaşı ile birlikte Mısır’ı ziyaret eden ve turizm bölgesi Şarm El Şeyh’i keşfeden oyuncu, bu geziden çok güzel anılarla ayrıldığını söyledi.

Oyuncu, “Mısır seyahati çok güzeldi. Biz çok sıcak karşılandık. Bambaşka bir kültür. Kızıldeniz’de yüzme fırsatı buldum. Deniz altını gördüm, çok koruyorlar, önem veriyorlar. Garip garip şeyler yaşadık ama çok keyifliydi” diye konuştu.

2022 yılında birçok iş yaptığını ve sezonu da sürpriz bir proje ile kapattığını anlatan oyuncu, gelecek yılda da yine projelerde yer almaya devam edeceğini ifade etti.