Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’nın son 2 yılda hayatı çok değişti, her şey farklılaştı!

Gizem Karaca’nın son 2 yılda hayatı çok değişti, her şey farklılaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Bahar karakteri ile yerini alan Gizem Karaca, en son geçen yıl Şampiyon isimli TRT1 dizisinde görünmüştü. Baraj dizisine hızlı bir giriş yapan oyuncu, hikayede önemli bir değişime de imzasını attı. Nazım’ı hapisten kurtaran ve sonrasında onunla evlenen Bahar karakterine hayat veren oyuncu, Fox TV’nin Kamera arkası programının sorularını yanıtladı. Oyuncu, İzmir’de çok doğal bir ortamda yaşadığı için İstanbul’a bir proje olmadığı zaman gelmek istemiyor.

Röportajında bu konuya değinen Karaca, “Kedilerim, köpeğim bol ve özellikle son 2 senedir kendimiz organik tarıma merak sardık. Organik şeyler üretip, tüketmek çok güzel” diye konuştu. Oyuncu İzmir’de bir gününün kedi ve köpeklerine mamalarını vermesiyle başladığını ve tüm gününü de bahçesinde geçirdiğini anlattı. Kendisine güzel bir atölye hazırladığını burada da resim ve seramik yaptığını anlatan Gizem Karaca, “Benim hayatımın yüzde 80’i eğer çalışmıyorsam hep evde geçiyor. Kendimle ilgileniyorum” diye konuştu.

Gizem Karaca'nın son 2 yılda hayatı çok değişti, her şey farklılaştı! 8

Gizem Karaca, en sevdiği öğünün akşam yemekleri olduğunu ve sağlıklı şeylere yöneldiğini ifade etti. Gizem Karaca’nın en sevdiği yemek ise mantı. Oyuncu, “Mantıyı 7-24 yiyebilirim ama maalesef öyle bir şey olmuyor” dedi. Mantı yediği zaman kendisini kötü hisseden oyuncu, spor yapmadığı zaman da yine kendisini kötü hissettiğini ifade etti.

Gizem Karaca'nın son 2 yılda hayatı çok değişti, her şey farklılaştı! 9

Özellikle kedi ve köpeklere, ayrıca tüm hayvanlara büyük bir sevgi besleyen Gizem Karaca, sosyal medyadaki paylaşımlarında da bunu destekleyen çok sayıda paylaşım yapıyor. Sokaktaki hayvanları beslemek için de her türlü çabayı sergileyen oyuncu, kendini kötü hissettiği zaman köpeğinin o anda yanında olmasının gününü güzelleştirdiğini belirtti.