Ana sayfa Sosyal Medya Gizemlerle dolu Camdaki Kız’ın sezon finali bölümünde büyük bir sır daha ortaya çıktı!

Gizemlerle dolu Camdaki Kız’ın sezon finali bölümünde büyük bir sır daha ortaya çıktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dün akşam 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Final bölümünde hikayedeki pek çok sırdan biri daha ortaya döküldü.

Kanal D’de yayınlanan dizinin sezon finali bölümünün neredeyse tamamı kına gecesi ve düğünle geçiyor. Kadınlar, Nalan ve ailesinin evinde kına gecesi yaparken erkekler de geceye Koroğlu ailesinin yatında devam ediyor. İşte Koroğlu ailesindeki bir sır da yattaki eğlence sırasında ortaya çıkıyor.

Herkes eğlenirken bir köşede oturan Muzo, kardeşi Sedat’ı yanına çağırıyor ve onu resmen tehdit ediyor. Muzo, Sedat’a Nalan’ı ilk gördüğü anda ona kimi hatırlattığını soruyor. Sedat da kimi kastettiğini anlıyor. Muzo bunun üzerine Sedat’a, geçmişlerindeki bir kadına çok benzeyen Nalan’a, o kadına yaptığı gibi bir zarar vermesi halinde canını çok fena yakacağını söylüyor.

Büyük sır da işte o an Sedat’ın ağzından dökülüyor. Sedat, Muzo’ya geçmişlerindeki kadının Muzo yerine kendisini tercih etmesinin, ağabeyinin kendisine duyduğu öfkenin sebebi olduğunu söylüyor.

Bu sahnede iki kardeşin geçmişte aynı kadına aşık olduğu ancak kadının Muzo yerine Sedat’ı tercih ettiği anlaşılıyor. Ve yine anlaşıldığı kadarıyla Sedat, bu kadına çok kötü davranmış ve kalbini çok fena kırmıştı.

Böylece bu kısacık sahnede ortaya çıkan sır, hikayenin önümüzdeki günlerinde yaşanabilecek başka olayların bir habercisi olarak izleyiciye aktarılmış oldu.