Ana sayfa Dizi Fragmanları Gizli Saklı ilk fragmanının verdiği mesaj net! Bu dizi tutar!

Gizli Saklı ilk fragmanının verdiği mesaj net! Bu dizi tutar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Haziran ayı içinde ilk bölümü yayınlanacak olan Gizli Saklı dizisinden yayınlanan fragmanı izleyiciler çok beğendi. Dizinin hikayesi eğlenceli bir polisiye komedi olarak netleşti. İki özel ajanın bir suç şebekesini ortaya çıkarmak için bir çift görüntüsüne bürünmesi ile başlayan hikaye, ekran başındaki izleyicileri keyiflendirecek.

Geçen sezon atv’nin Baş Belası isimli dizide İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in buluştuğu polisiye komedi dizisine benzer özellikler taşıyan Gizli Saklı, iki başarılı oyuncunun güçlü uyumu ile izleyicilerden geçer not aldı.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın birbirlerine çok yakıştığını düşünen dizi hayranları, yayınlanan ilk fragmana büyük ilgi gösterdi ve “Bu dizi tutar” ifadeleri de sosyal medya ortamında birçok kez paylaşıldı. Tabii ki birçok izleyici iki oyuncunun eğlenceli polisiye sahneleri kadar, aşk anlarını da merakla bekliyor. Sonuçta bir yaz dizisi ve romantik sahnelerin de olması gerektiğini düşünenler var.

Balakım Gizli Saklı dizisinde polisiye ve komedi öğelerinin yanında ilerleyen bölümlerde romantizmi de işin içine katılacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Hikayede Pamir ve Naz karakterleri ile izleyeceğimiz ikili, gizli bir görev için bir çift görüntüsüne bürünecek ve isimleri de Levent ile Yaz olarak değişecek. Tabii ki birbirlerine karşı tepkili olan ve zıt karakterlere sahip iki kişinin çift olarak buluşması eğlenceli anların ortaya çıkmasını sağlayacak.

İki polisin hikayesinin anlatıldığı Gizli Saklı’da ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.