Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır ne kadar da şanslı, çocukluğunda onlara hayrandı yıllar sonra aynı seti paylaştı!

Gökçe Bahadır ne kadar da şanslı, çocukluğunda onlara hayrandı yıllar sonra aynı seti paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde izleyicilerle buluşan Gökçe Bahadır, Fox TV ekranında yayınlanan dizide Azra karakterini canlandırıyor… Emir Ersoy ile evliliği ile son dönemde magazin gündeminde yer alan oyuncu, dizideki performansı ile de bu sezona etkili bir giriş yaptı.

Gökçe Bahadır oyunculuk mesleğine başlamadan önce örnek aldığı ve çok beğendiği isimlerin kimler olduğunu açıkladı. Alem dergisindeki röportajında dikkat çeken ifadeler kullanan oyuncu, kendisini sıkı bir dizi izleyicisi olarak tanıttı.

Gökçe Bahadır, kendisini etkileyen ünlü isimleri şu şekilde ifade etti: “Süper Baba çok severdim. Süper Baba’da Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı karakter beni çok etkiliyordu. “Şehnaz Tango”yu da çok sıkı takip ederdim. Orada Perran Kutman’a çok büyük bir hayranlık duyuyordum.”

Gökçe Bahadır ne kadar da şanslı, çocukluğunda onlara hayrandı yıllar sonra aynı seti paylaştı! 8

Hatırlanacağı üzere, Gökçe Bahadır ile Perran Kutman birlikte aynı sette yer aldı. 2003 yılında setlere ilk adım attığında Gökçe Bahadır’ın Hayat Bilgisi dizisinde Perran Kutman ile birlikte rol alması büyük bir fırsat oldu…

Gökçe Bahadır, hayran olduğu Bennu Yıldırımlar ile 2006-2010 yılları arasında Yaprak Dökümü dizisinde aynı sette bir arada olma fırsatı da elde etti. Çocukluk döneminde onları izleyerek büyüyen ve bu mesleği yapmaya karar veren ünlü oyuncu, yıllar sonra iki ünlü kadın oyuncu ile birlikte projelerde yer alarak hayatının en heyecanlı dönemini yaşadı.

Gökçe Bahadır ne kadar da şanslı, çocukluğunda onlara hayrandı yıllar sonra aynı seti paylaştı! 9

Oyunculuğu kendisi için bir iş olarak görmeyen Gökçe Bahadır bunun bir yaşam biçimi olduğunu söyledi…

Mesleğin zorluklarını hiçbir zaman sorun etmeyen oyuncu, “İstediğin bir şeyi tutkuyla yapmaya karar verdiğinde aslında ilk başta o işin zorlukları hiç göz önünde olmuyor. Çok sevdiğim bir işi yapmaya karar verdim ve benim için hiçbir zorluğu önemli değildi. Bu sadece bir iş değil bir yaşam biçimi haline geliyor” diye konuştu.