Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır, Ömer dizisinde yaş farkına değil aşka odaklanmayı öneriyor!

Gökçe Bahadır, Ömer dizisinde yaş farkına değil aşka odaklanmayı öneriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Ömer isimli Star TV dizisinde Gamze karakteri ile yer alıyor. Bahadır, setin yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi. Selahattin Paşalı ile iyi bir sinerji yakalayan Gökçe Bahadır, dizide her şeyin güzel gittiğini anlattı.

Vatandaşlardan sokakta güzel yorumlar aldıklarını anlatan oyuncu, “Çok sevdiklerine dair yorumlar alıyorum. Keyifle izlediklerine, beğendiklerine dair şeyler duyuyorum” dedi. Hikayenin içinde kadına baskı unsurları olduğu yönündeki yorum üzerine konuşan Gökçe Bahadır, şu ifadeleri kullandı:

“Bir hikaye anlatıyoruz. O hikayenin içinde bir sürü farklı kültürden, dünyadan insanların hikayesini anlatıyoruz. Farklı dünyalardaki insanların birbirlerine karşı olan yargılı bakışlarını, bir yandan da önemli olan sevginin, aşkın önceliğini de anlatmak istiyoruz. Yargı ile birbirimize bakmasak!

Farklı dünyalardan da olsak, farklı görüşlere de sahip olsak, farklı yerlerden de gelsek ama yine de birbirimize bir şekilde hoş görü ile yargısız bakabilmeyi öncelikle aşkı, sevgiyi, yaşamayı ön planda tutmayı anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü orada iki farklı dünyadaki insanın aşkı var.”

Gökçe Bahadır, Ömer ile Gamze arasındaki aşka herkesin karşı çıktığını da ifade etti. Oyuncu, hiçbir şekilde durumların beraber olmalarına izin vermediğini hatırlattı ama akıllarının da birbirlerinde olduğunu söyledi.

Dizinin hikayesinin nasıl ilerleyeceğini merak eden birçok izleyici var. Aşk mı kazanacak, yoksa mantık mı galip gelecek? İşte bu sorunun yanıtı çok merak ediliyor.

Gökçe Bahadır, “Toplumun baskısı ile gidip gelen bir çiftin hikayesini anlatıyoruz. Kadınlara bakış açısı da var. Herkes umarım, kendince bir şeyler alıyordur. Biraz da izleyenlere keyifli vakit geçirtmek, güzel vakit geçirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.