Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır üst üste talihsizlikler yaşıyor!

Gökçe Bahadır üst üste talihsizlikler yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ı enson 2018 yılında Ufak Tefek Cinaletler dizisiyle ekranda görmüştük. Oyuncu sonrasına müziğe önem vererek hem dans hem de şan dersleri aldı. Albüm çıkartan ve sahneye de çıkan oyuncu, en son İzmir’in Kızları isimli oyuna başlamıştı.

Çok beğenilen müzikli oyunu koronavirüs nedeniyle ertelenen Gökçe Bahadır, büyük emekler verdiği ve aylarca da provasını yaptığı gösterisini zamansız bir şekilde bırakmak zorunda kalmanın talihsizliğini yaşıyor.

Gökçe Bahadır üst üste talihsizlikler yaşıyor! 7

Daha yeni başladığı projede büyük ilerleme kaydeden, Sezen Aksu’nun şarkılarını seslendiren, danslarıyla da herkesi kendine hayran bırakan oyuncu, koronavirüs günlerinde yasaklanan toplu gösteriler nedeniyle şimdilik sürecin nereye varacağını merakla bekliyor.

Geçtiğimi gün sokakta görüntülenen oyuncu, aracının çalışmamasının talihsizliğini de yaşadı. Önce kendi anahtarı,sonra getirilen yedek anahtar çalışmadı. Şoförünün şahsi aracına binen oyuncu, onunda arıza yapması ile gülme krizine girdi.

Annesi ile birlikte taksi ile evine giden oyuncu, üst üste gelen talihsizliklere gülmek dışında yapacak bir şeyi yoktu.