Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ve Barış Arduç hayranlarının beklediği dizi müjdesi geldi!

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç hayranlarının beklediği dizi müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ve Barış Arduç ikilisi yeni bir dizide buluştu. Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli yapım için ekip yarın sete çıkacak. Diziyi merakla bekleyen geniş bir kitle de var.

Gökçe Bahadır, geçen sezon İzmir’in Kızları isimli müzikal projesi ile sahnelere çıkmıştı. Pandemi nedeniyle kısa bir süre hayranları ile sahnede buluşan oyuncu, her şey düzelince projenin devam edeceğinin mesajını vererek hayranlarına müjde vermişti. Oyuncudan ikinci müjde ise yeni dizi oldu.

Gökçe Bahadır, 2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler’den bu yana bir dizi projesine başlamamıştı. Sadece Menajerimi Ara isimli yapıma konuk oldu. Onun dışında albüm yapmayı ve İzmir’in Kızları projesine odaklanmayı seçmişti. Ancak 2021 yılında yeni dizisiyle hayranlarının karşısında olacak.

Barış Arduç da en son Çukur dizisinde rol aldı ve hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. Arduç ile Bahadır işbirliği ve uyumu da merakla bekleniyor. Kulüp isimli dizide Metin Akdülger, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi iddialı isimler de var. Dizinin bir hayli etkileyici bir hikayesi de olduğu biliniyor.

Matilda karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, gece kulüplerinde sahne alan eski bir mahkumu oynuyor. Raşel isminde de bir kızı var. Hapisten çıktıktan sonra annesinden haberdar olan Raşel, Matilda’nın kendisi ile yakın bir ilişki kurmasıyla hayatın farklı bir yönünü keşfedecek. Pera’nın belalısı ise Fıstık İsmet. Barış Arduç’un canlandıracağı karakter taksici ve Matilda, Raşel’i ondan uzak tutmaya çalışacak.