Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın hayalindeki rol ne? Duyunca çok şaşıracaksınız!

Gökçe Bahadır’ın hayalindeki rol ne? Duyunca çok şaşıracaksınız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halen Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyle ekrana gelen başarılı oyuncu hayalindeki rolü açıkladı. Bahadır’ın bir gün canlandırmayı istediği rol hayranlarının takdirini kazandı.

Oyunculuk hayatında hep doğru projelerde yer alarak kariyer adımlarını başarıyla atan Gökçe Bahadır kısa süre önce evliliğiyle gündeme geldi. Müzisyen Emir Ersoy’la hayatını birleştiren Bahadır, evliliğiyle ilgili açıklama yaparken hayalindeki rolü de dile getirdi.

Alem dergisinin kapağına konuk olan Gökçe Bahadır, “Hayatını canlandırmak için hayaller kurduğunuz biri var mı?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen. Onun hayatını canlandırmayı isterdim.”

Gökçe Bahadır’ın hayalindeki rol ne? Duyunca çok şaşıracaksınız! 7

Türkiye’deki ilk kadın pilotlarından biri olan Sabiha Gökçen, dünyanın ilk kadın savaş pilotu. Mustafa Kemal Atatürk’ün sekiz manevi çocuğundan biri olan Sabiha Gökçen, uçuş kariyeri boyunca 8.000 saat civarı uçuş gerçekleştirdi ve 32 farklı askeri operasyona katıldı.

Bu arada Gökçe Bahadır, başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Leyla karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan yetenekli oyuncu Kayıp Şehir, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerle büyük bir başarı yakaladı.

Gökçe Bahadır, Fox TV’de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra isimli bir avukatı canlandırıyor. Bahadır, son derece güçlü bir kadın karakter olan Azra ile yine çok iyi performans sergiliyor.