Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası dizisi için parmak ısırtacak transferler yapılıyor!

Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası dizisi için parmak ısırtacak transferler yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yeni sezonun en dikkat çekecek dizilerinden birisinin Kalp Yarası olacağını yeni gelişmelerden anlayabilirsiniz… Bir kere hikayenin sahibi Tomris Giritlioğlu… Sektöre birçok önemli isim de kazandırmış olan Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanan Kalp Yarası dizisi için çok önemli hazırlıklar yapılıyor. Yeni sezonun bomba işlerinden birisi olacağını ise oyuncu transferlerine bakarak anlayabilirsiniz. Antakya’da çekimleri yapılacak olan diziye üst üste ünlü isimler katılıyor…

Yasak Elma’dan sonra Gökhan Alkan’ın hikayede yer alacak olması hayranlarını çok mutlu etmişti. Sonrasında da üst üste yeni isimler açıklandı. Yağmur Tanrısevsin bu isimlerden birisiydi. Sonrasında ise geçen hafta Merve Çağıran da kadroya katıldı… Hatta birçok yeni proje teklifi alan Bahar Şahin’e de teklif gitti ama henüz bu konuda bir gelişme yok.

Kalp Yarası dizisine son transfer haberini tv100’den Birsen Altuntaş verdi. Avrupa Yakası dizisinin unutulmaz Fatoş karakterini canlandıran Şenay Gürler yeni dizide yerini aldı…

Gökhan Alkan'ın Kalp Yarası dizisi için parmak ısırtacak transferler yapılıyor! 1

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran dışında Behzat Ç’nin Hayalet’i olarak akıllara yazılan İnanç Konukçu da dizinin kadrosunda bulunuyor.

lhan Şen, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de dizinin kadrosu için anlaşma sağlanan isimler olarak netleşti.

Görüldüğü üzere Kalp Yarası dizisi için çok etkileyici bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Hikayenin Tomris Giritlioğlu imzası taşıması da çok önemli bir ayrıntı.

Kalp Yarası, 2021-2022 sezonunun en başarılı işlerinden birisi olur ise şaşırmamak lazım.