Ana sayfa Kadın Haberleri Gonca Vuslateri’nin özlemle ve merakla beklediği yasal çalışmalar!

Gonca Vuslateri’nin özlemle ve merakla beklediği yasal çalışmalar!

tarafından ker_def
Gonca Vuslateri, Quality of Magazine dergisine verdiği röportajda, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Günlük hayatında birçok aktiviteyle uğraştığını söyleyen başarılı oyuncu, “Tüm zamanımı ekonomik bir zamanda birden fazla şey yapmakla geçiriyorum aslında” diye konuştu.

Sevdiği işi yaptığını anlatan Vuslateri, yazı yazmanın ve kitap okumanın hayatını anlamlandırdığını söyledi.

Sosyal medyayı aktif kullanan Gonca Vuslateri, “Sosyal medya sosyal mesaj verdiği zaman kıymetli ve hızlı bir araç. Siyahla beyazın net göründüğü global algı düzeyinde, birbirimizi anlamak ve haberdar olmak için iyi bir araç ama başkalarının hayatıyla ilgili sınır ihlali gerçekleştirmek için kullanıldığında hoşgörüden ve öz saygıdan bahsedemeyiz. Sosyal medya iyi niyetli bir araç olmalı” diye konuştu.

Evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Vuslateri, kadına şiddet konusunda da oldukça net sözler söyledi:

“Şiddeti rasyonalize eden her türlü eyleme karşıyım. Kadına şiddet ve tacizle ilgili yapılan yasa çalışmasını yakından takip ediyorum.
Bu süreci çocukların ve hayvanların hakları takip ediyor. Ve elbette oyuncuların telif hakkı problemi var. Daha da çokça konu var. Her bir konuyla alakalı güncellenen süreci izliyorum elbette. Türkiye’de bu anlamda önümüzdeki zamanla ilgili umudum var. Bu ülkeyi seviyorum. Bu aşk gibidir. Bazen kızsam da karşı dursam da yaşadığım topraklar benim sevdiğimdir. Çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Umudumuzu yitirmeyeceğiz.”