Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri’nin Seda Sayan taklidi herkesi güldürdü

Gonca Vuslateri’nin Seda Sayan taklidi herkesi güldürdü

tarafından ker_def
Oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından yaptığı Seda Sayan taklidiyle takipçilerini şaşırttı.

Kullandığı çeşitli uygulamalarla suratını ve sesini değiştirerek birbirinden komik tiplemelere imza atan Gonca Vuslateri, bu defa bir Seda Sayan taklidi yaptı. Öncesinde Seda Sayan’la paylaştığı anlaşılan videonun yanına düştüğü notla Seda Sayan’a duyduğu hayranlığı dile getirmekten geri durmayan Vuslateri, yaptığı taklitteki Seren Serengil göndermesiyle magazin gündemini de yakından takip ettiğini gösterdi. İşte Gonca’nın satırları ve 300 bine yaklaşan izlenme oranına ulaşan Seda Sayan taklidi:

“Hayatta her şeyle gülüp eğlenelim. Bir Olacak O Kadar olsun yaşadıklarımız. Televizyona oturup mimiklerinden, tavrından kendimi alıkoyamadığım kadındır Seda Sayan, bir kendimce eğlenceyi kendisiyle paylaştım. Bileydim daha çok çalışırdım dersimi ki yaparım bilirsiniz. Bugün paylaşmış o videoyu. Bu kadın Türkiye’nin kendisiyle dalga geçtiği gülebildiği herkesin birlik içinde yaşadığı yıllarda da program yapıyordu.Türkiye daha Oprah kim bilmiyordu ama Türkiye’deki şubesi Seda Sayan’dı. Jestlerine, tavrına, Allah bana göstermesin ama sinirlenmesine bile hastayım. Anlayışı için teşekkür ederim. Oyuncunun bu durdurulamaz tarafını seviyorum. Bizim de dersimiz işimiz böyle… Seda Sayan bugün de birlikte güldük. İyi ki varsın ablam!”

SEREN SERENGİL PAYLAŞIMDA BULUNDU

Gonca Vuslateri’nin taklidini izleyenler arasında bulunan Seren Serengil sosyal medya hesabından bir yorumda bulunmaktan geri durmadı. Videonun içinde kendisine dair göndermeyi büyük bir keyifle izlediği görülen Serengil’in paylaşımı şöyle oldu:

Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan taklidi herkesi güldürdü 7