Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri’nin senaryosunu da yazdığı yeni filminin kadrosunda bomba isimler var!..

Gonca Vuslateri’nin senaryosunu da yazdığı yeni filminin kadrosunda bomba isimler var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir süredir setlerden uzak olan yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri kendisi için çok özel bir projeyle setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu çok yakında, senaryosunu kendi yazdığı ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı Cümbür Cenaze adlı kara komedi türündeki sinema filmi  için sete çıkacak.

Yapımcılığını Medyapım’ın yaptığı filmde Gonca Vuslateri’ye her biri birbirinden yetenekli ve ünlü, yıldız isimler eşlik ediyor.

Filmin kadrosunda Gonca Vuslateri ile birlikte Şükran Ovalı, Sanem Çelik, Timur Acar ve Kubilay Aka yer alıyor. Cümbür Cenaze Ekibi 15 gün içinde sete çıkmaya hazırlanıyor. İlk bilgileri ise Sina Koloğlu sosyal medya hesabından verdi.

Gonca Vuslateri'nin senaryosunu da yazdığı yeni filminin kadrosunda bomba isimler var!.. 7

Cümbür Cenaze, bugüne kadar hep oyunculuk performansıyla izleyici karşısına çıkan Gonca Vuslateri’nin senarist olarak ilk çalışması olacak. Oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; “Senaryo yazmıştım, bu yaz sonu sete gireceğiz, onun heyecanı ve koşturması içindeyim. Senaryodan ve oyuncu kadrosundan tüyo veremem. Az kaldı, bitsin sizlerle paylaşacağım zaten” demişti.

Gonca Vuslateri en son 2022 yılında çekilen Allah Yazdıysa Bozsun filmi ile setlerde yer almıştı. Dizi setlerine bir süreliğine ara veren Gonca Vuslateri’nin bu arayı sürdürmekte ve kariyerine sinema filmleriyle devam etmekte kararlı olduğu anlaşılıyor.