Ana sayfa Dizi Haberleri Gani Müjde’ye mesaj! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kendine gelsin!

Gani Müjde’ye mesaj! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kendine gelsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, deprem felaketi sonrasında yeni bölümleri ile ekranlarda yer almaya başladı. Dizinin hayranları bu gelişmeden memnun ama bir de memnun olmadıkları bir konu var.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin canlandırdığı Songül ve Sadi o kadar etkili ki, izleyiciler diğer karakterlerin neler yaşadığını çok da umursamıyor. Ancak ekranda Sadi ve Songül’ün az sahnesini gördüklerini söyleyen ve yan karakterlere daha fazla zaman ayrıldığını belirten çok sayıda izleyici şikayeti var.

Dizi hayranları aslında ülkemizde yaşanan birbiri ardına sorunlar, krizler ve deprem gibi afetler sonrasında en azından ekran başına geçtikleri zaman kafa dağıtabilecekleri, neşelenebilecekleri sahneler görmek istiyor.

İşte Sadi ve Songül karakterleri de bu ihtiyacı çok iyi bir şekilde karşılıyor. Fakat Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaryosunda yan karakterler fazlasıyla öne çıkınca da izleyiciler sosyal medya üzerinden bu duruma tepki gösteriyor.

Dizi hayranlarının hikayeyi oluşturan ve genel konsepti belirleyen usta yazar Gani Müjde’den bir isteği var. Artık gereksiz sahnelerle dolu yan karakter aşklarına fazla yer verilmesin. Dizinin ana omurgasını taşıyan Sadi ve Songül sahneleri artırılsın ve ekran başındakilerin onların durum komedisi ile neşelenmesine odaklanılsın.

Gani Müjde'ye mesaj! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kendine gelsin! 10

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin hayranları sosyal medya üzerinden bu tür yorumlar yaparak dizinin ekibini etkilemeye çalışıyor.

Bazı izleyiciler ise Sadi ve Songül karakterlerinin yanı sıra Aylin ile Araz sahnelerinin de artırılması gerektiğini, onların hikayesinin de ilgi çekici olduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizide bazı sahnelerin de inandırıcılıktan yoksun olduğu yönünde değerlendirmeler yapılıyor ama izleyiciler biraz da eğlenceli bir süreç yaşamak için bu durumu çok fazla dert etmiyor gibi gözüküyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 30. yeni bölümünde yine Sadi ve Songül’ün çok beğenilecek sahneleri olacak. Yayınlanan fragmanda dikkat çekici sahneler bulunuyor. Devrim Özkan’ın şarkı söylediği ve Ertan Saban’ın da keman çaldığı anlar çok eğlenceli gözüküyor.