Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizi setinin en heyecanlı ismi kendini ele verdi!

Gönül Dağı dizi setinin en heyecanlı ismi kendini ele verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları yeniden buluşmaya başlayan Gönül Dağı dizisi, güçlü bir ikinci sezon açılışı yaptı. Dizi ile birlikte bazı oyuncular da daha çok dikkat çekmeye başladı… Bu isimlerden birisi de Cemile karakterine hayat veren Nazlı Pınar Kaya…

Genç oyuncu, Yeditepe üniversitesinde tiyatro bölümünü bitirdikten sonra çeşitli yapımlarda rol alarak dizi sektörüne adım attı. Nazlı Pınar Kaya, Gönül Dağı dizisindeki Cemile karakteriyle de bir anda geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı.

Dizinin ikinci sezonu öncesinde ekip arkadaşları ile birlikte sosyal medyadan mesajlar veren Nazlı Pınar Kaya, normal hayatında da çok heyecanlı birisi olduğunu söyledi.

Berk Atan’ın dizi setinden yaptığı sosyal medya canlı yayınında genç oyuncu bu heyecanını bir kez daha yansıttı. Oyuncu, “Ben dünyada görüp görebileceğiniz en heyecanlı insanım. Şu an ekstra heyecanlıyım. Umarım çok güzel bir sezon olur” diye konuştu.

Gönül Dağı dizi setinin en heyecanlı ismi kendini ele verdi! 7

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi de genç oyuncunun bu aşırı heyecanını sette zaman zaman espri konusu yapıyor. Dizinin ikinci sezonunun güzel geçmesini dileyen Nazlı Pınar Kaya, yine etkileyici hikayesiyle Cemile karakterine hayat verecek.

Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar da sosyal medya yayınında çok güzel bir sezonun izleyicileri beklediğini ve çok güzel bir ekip ile birlikte olduğunu da sözlerine ekledi.

İlk sezon için sette 10 ay çalıştıklarını hatırlatan Berk Atan, çok yorulduklarını ifade etti. Oyuncu, yaz döneminde dinlendiklerini ve 3 hafta önce de yeniden sette çalışmalara başladıklarını açıkladı. Berk Atan, yeni sezon için heyecanlı olduğunu belirtti ve 2,5 aydır ayrı kaldığı arkadaşlarına yeniden kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.