Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi adeta kapak yaptı, herkes aynı fikirde!

Gönül Dağı dizisi adeta kapak yaptı, herkes aynı fikirde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları olsun, yan karakterleri olsun hepsi bir bütün halinde müthiş bir emek ortaya koyuyor. Dizinin milyonlarca izleyicisi de bu emeklerin farkında… İkinci kez koronavirüs sokunu ile yüzleşen dizinin ekibi bir yandan çekimleri sürdürmeye çaba harcarken bir yandan da virüs ile mücadele etmek durumunda kalıyor.

Geçtiğimiz aylarda Gülsim Ali İlhan ile birlikte 40’tan fazla kişide koronavirüs çıkmıştı. Dizinin setinde yine vakalara rastlandı. Selami karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu kendisini karantinaya aldı. Bir yanda korona, diğer yanda ise izleyicinin büyük hayranlığı var… Dizi ekibi de yoğun ve pandemi sürecinde Gönül Dağı’nın devamı için elinden geleni yapıyor.

Dizinin izleyicide hissettirdikleri de sosyal medya yorumlarından net bir şekilde anlaşılıyor. Birçok dizi var ki, entrikadan geçilmiyor… Yasak aşklar, ihanetler ve birbirlerine vuran, silahların susmadığı çok dizi var… Ancak Gönül Dağı tüm bunlar için adeta kapak niteliğinde oldu… İzleyiciler de biliyor ki, entrika ve kavgalar, silahlar olmadan da çok başarılı diziler yapılabilir. İşte Gönül Dağı bunun örneğini sergiliyor… Bir dizi hayranı, birçok kişinin duygularına şu sözlerle tercüman oldu:

Gönül Dağı dizisi adeta kapak yaptı, herkes aynı fikirde! 7

“Demek ki neymiş, en yakın arkadaşı ile aldatmadan, filmin çoğunda karın kaslı çıplak erkek sahneleri olmadan, yengesi ile aşk yaşamadan, öpüşmeden, yasak aşk olmadan da film çekiliyor. Hem de böyle muhteşem bir dizi olabiliyormuş…”

Kimi dizileri uygunsuz olmakla eleştiren dizi hayranları, Gönül Dağı’nun da bu tür yapımlara kapak niteliğinde olduğu düşüncesinde…

“Şu dizi tuttu ya, diğer uygunsuz dizilere kapak oldu, içimin yağları eridi” diye yazan Gönül Dağı hayranları, ailecek izlenebilecek bir yapım olması noktasında da TRT1’in çok önemli bir iş yaptığı düşüncesini yorumlara yansıtıyor.

Gönül Dağı dizisinin zenginlik kasan, aldatmalardan ve silahlardan geçilmeyen birçok diziye ders verdiğini yazan izleyiciler, bu tür yapımların da çoğalmasının çok iyi bir gelişme olacağını belirtiyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin 23.yeni bölümü 10 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk görüntüler: