Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi bu hafta zirveyi geri aldı!

Gönül Dağı dizisi bu hafta zirveyi geri aldı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, 12. bölümü ile dün akşam ekrandaki yerini aldı. Dizinin geçtiğimiz hafta başlayan Survivor 2021 yarışması karşısında birinciliği rakibine kaptırdığı görülmüştü. Geçen haftayı tüm kategorilerde ikinci sırada bitirmek durumunda kalan TRT1 dizisi, bu hafta ise yeniden zirvede yerini aldı.

Türkiye, “Bozkırda Bir Anadolu Masalı”nı çok sevdi!.. Her bölümünde samimi, dürüst, sıcakkanlı yurdum insanını anlatan, memleketimizin büyüleyici görüntüleri eşliğinde benzersiz bir öyküyü TRT 1 ekranlara yansıtan Gönül Dağı, bu hafta da tüm kulvarlarda birinci oldu. Dizinin 8-9 arası reytingler elde etmesi, tüm kategorilerdeki izleyici grupları tarafından ilgi gösterilmesi önemli artılar olarak öne çıkıyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 gencin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırıldı. Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.

Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Hazal Çağlar ve Çiğdem Aygün’ün rol aldığı dizinin 13. Bölümü ise 23 Ocak Cumartesi saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Dizinin 13.bölüm fragmanını videoda izleyebilirsiniz: