Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi havasını kaybetti, eleştiriler başladı!

Gönül Dağı dizisi havasını kaybetti, eleştiriler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi iyi reytingler alıyor. Birinciliğin abonesi durumundaki dizinin çekimlerine Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu o kadar büyük ilgi gördü ki, milyonlarca izleyici ekran başına geçti. İki haneye çıkan reytingler ise TRT1’i çok memnun etti. Dizinin ikinci sezonu da yoluna başarıyla devam ediyor ama ilginin biraz azaldığını da söyleyebiliriz.

Diziye yönelik olarak sosyal medyada yapılan bazı eleştiriler bir süredir dikkat çekiyordu. Eski havasını kaybettiği yönündeki eleştirilerin sebebi, aşk ilişkilerinin fazla öne çıkartılması ve kasaba hayatının ise geri plana bırakılması oldu.

Gönül Dağı dizisi; iyi komşuluk ve aile ilişkilerine hasret kalan milyonlarca izleyiciyi kendisine çekti. Hikayenin komedi unsurları taşıması da izleyicileri eğlendirdi. Ancak son dönemde yaşanan dram üzerine kurulu aşk ve ayrılık temaları artık izleyicileri sıkıyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da bu noktada diziye yönelik bir eleştiride bulundu.

Koloğlu, ilk sezonunu beğendi dizinin artık havasını kaybettiği görüşünde. Koloğlu, yazısında şu detaya dikkat çekti:

“Şahsen ilk başlarda ‘Gönül Dağı’ mizahı kıvamda bir kasaba hali dizisi olarak beğeniyordum. Sonra başka başka yerlere gitti, o havasını kaybetti. Dip not olarak, belirteyim dedim.”