Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisi iki genç kadın oyuncuya büyük bir fırsat sundu!

Gönül Dağı dizisi iki genç kadın oyuncuya büyük bir fırsat sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterine genç oyuncu Nazlı Pınar Kaya hayat veriyor. Karakteri hem neşesini hem de girişken önünü çok iyi yansıtan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu.

Nazlı Pınar Kaya, Gönül Dağı dizisi ile bulduğu büyük fırsatı iyi değerlendirdi ve karakteri izleyiciye kabul ettirmeyi başardı. İlk sezonda en çok dikkat çeken oyunculardan olan Kaya, ikinci sezonda da yine hayranlarını yetenekleri ile etkileyeceğe benziyor.

Gönül Dağı dizisi iki genç kadın oyuncuya büyük bir fırsat sundu! 2

Cemile karakteri anne olmaya hazırlanıyor ve bu durum oyuncu adına da yeni bir duygunun ekranda yansıtılması fırsatını doğruyor. TRT Haber’e açıklamalarda bulunan Nazlı Pınar Kaya, karakterin çocuk konusunda zorlu bir macera yaşadığını hatırlattı.

Oyuncu, “Bir oyuncu olarak ilk defa hamile bir karakteri canlandırıyorum. Benim için de ilk deneyim, o yüzden heyecanlıyım. Mutluyuz, yeni bir sezon” diye konuştu.

Dizide Asuman olarak izlediğimiz Hazal Çağlar da ilk sezonun dikkat çeken bir başka ismi olmuştu. Asuman karakteri, Ramazan’ın ona olan saf sevgisiyle öne çıkan bir karakter oldu. Müzik tutkusu ile de ilk sezona damgasını vuran karakter sayesinde genç oyuncu da kendini gösterme fırsatı buldu.

Gönül Dağı dizisi iki genç kadın oyuncuya büyük bir fırsat sundu! 3

Hazal Çağlar, güzel bir sezonu geride bıraktıktan sonra yeni bir sezona başladıklarını hatırlattı ve şöyle konuştu: “Asuman bu sezon ne yapacak, Ramazan ile aşkı nereye gidecek? Bunların hepsini yeni bölümlerde göreceğiz. Evet, Asuman tercih yaptı, büyük şehirleri tercih etti. Ama gidecek mi yoksa kalacak mı, aşk mı seçecek, başka bir şeyi mi seçecek? Bunu göreceğiz.”

Nazlı Pınar Kaya gibi, Hazal Çağlar da dizi sayesinde büyük bir fırsat elde etti. Yeteneklerini gösterme imkanı bulan Çağlar’ın ilk sezonda çok iyi bir performans sergilediğini ve biraz da Ramazan karakterinin çok sevilmesi ile fazlasıyla öne çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır.