Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi ile gönülleri fetheden Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisiyle ters köşe yaptı!

Gönül Dağı dizisi ile gönülleri fetheden Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisiyle ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinde 2 sezon çok başarılı performans ortaya koyan Gülsim Ali İlhan, hikayenin en önemli isimlerinden birisiydi. Ancak ikinci sezon sonunda iddialara göre kendi isteği ile yapımdan ayrılan oyuncu, Dilek karakterini çok seven hayranlarını da üzdü.

Gülsim Ali İlhan, ekranlara geri dönmek için fazlam beklemek istemedi ve Bozdağ Film’in çok iddialı projesi olan Al Sancak ile anlaştı. Dizide nasıl bir karakterde yer alacağı belli olmamıştı ama oyuncu, herkesi şaşırtacak ve çok farklı bir rolde yer alacağını anlatmıştı.

Al Sancak dizisi perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranda yer alacak. Uğur Güneş’in erkek başrol olarak yer aldığı dizi Türk askerinin kahramanlık öykülerini anlatacak. Özel kuvvet askerlerinin sahada düşmanlara karşı verdiği mücadeleyi yansıtacak olan Al Sancak dizisi fragmanları ile izleyenleri derinden etkiledi.

Ancak Gülsim Ali İlhan da bir o kadar şaşırttı. Türkiye’nin düşmanlarına çalışan bir karakterde izleyeceğimiz oyuncu, şimdiye kadar canlandırmadığı, bambaşka bir rolle hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak.

Gönül Dağı dizisi ile gönülleri fetheden Gülsim Ali İlhan, Al Sancak dizisiyle ters köşe yaptı! 7

Gülsim Ali İlhan’ın dizideki kötü kadın olarak anılacağı da sosyal medyada yapılan yorumlardan anlaşılıyor.

Oyuncunun dövüş sahnelerini gören hayranları, çok şaşırdı. Şimdiye kadar ünlü oyuncu böyle aksiyon dolu bir hikayede yer almamıştı. Bakalım Al Sancak dizisi ile Gülsim Ali İlhan kariyerindeki bu yeni tarzı hayranlarına sevdirebilecek mi?

Fragmanları heyecanı yükselten Al Sancak dizisi, perşembe akşamı Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Aldatmak gibi çok önemli yapımlarla reyting rekabetine girişecek. Dizinin başarı şansı ise çok yüksek olarak ifade ediliyor.