Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi öyle bir mesaj verdi ki, birçok genç aşık kendisini ekranda gördü!

Gönül Dağı dizisi öyle bir mesaj verdi ki, birçok genç aşık kendisini ekranda gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları izleyicilere ekran başında keyifli anlar yaşatıyor. Kimi zaman duygusal anlar izleyicileri etkiliyor, kimi zaman eğlenceli anlar gülümsetiyor.

Son haftalarda Asuman ile Ramazan’ın ne yapacağı konusunda bir bilinmezlik vardı. Münir beyin ikisinin evlenmesine razı olmaması üzerine yaşanan bu durum nasıl sonuçlanacak? Şimdilik sonuç belli değil ama Asuman’ın itirafı hikayede yaşanacak değişimi anlatıyor.

Gönül Dağı dizisinin 47. yeni bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle saat 20.00’da buluşacak. Yeni bölümde Asuman, Ramazan’ı kaçırıyor. Asuman, diyor ki: “Ben derin bir uykudaymışım Ramazan. Sen yapacağın her şeyi yapmışsın ama ben, şimdi sıra bende…”

Babasının artık bu durumu kabullenmesi gerekeceğini belirten Asuman, aslında birçok genç kızın da duygularına tercüman oldu.

Gönül Dağı dizisi öyle bir mesaj verdi ki, birçok genç aşık kendisini ekranda gördü! 7

Anadolu’da ailesinin izin vermemesi nedeniyle sevdiği kişilerle evlenemeyen birçok genç kız var. Aslında Gönül Dağı dizisinde bu sahnenin işlenmesi de bu soruna dikkati çekiyor.

Ramazan, elinden gelen her şeyi yaptı ama Asuman kararsız kaldı. Şimdi ise Asuman da kararlı davranıyor ve her şey Münir Beyin sergileyeceği anlayışa kalıyor. Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir bey, kızı Asuman için farklı hayaller kuruyor ama hayat bu hayallerle de ilerlemiyor…

Asuman ve Ramazan’ın yaşadığı durum aslında Anadolu’da birçok kişinin başından geçen bir kavuşamama hikayesine gönderme yapıyor.