Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi reytinglerde bir harika, ayrıca dizi sezonun en iyisi!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde bir harika, ayrıca dizi sezonun en iyisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 48. bölümü 22 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri bir harika… Çift haneli oranları tüm kategorilerde elde eden dizi, üç izleyici grubunda da reyting birincisi oldu.

Gönül Dağı, elde ettiği çok iyi reyting oranları ile sezonun en iyi dizisi olma başarısını da sürdürüyor. Gönül Dağı dizisi dışında Kuruluş Osman benzer oranlara ulaşabilen bir yapım olarak öne çıkıyor.

TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren gözdesi olan, her hafta reytinglerini artırarak tiryakileri çoğalan Gönül Dağı, bir kez daha izleyicilerini farklı duygulara sürüklemeyi başardı. Hem hüzünlü hem neşeli hem duygusal hem de heyecanlı anların yaşandığı dizinin oyuncu kadrosu da birinciliği hak eden muhteşem performanslar sergiliyor.

Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, izleyicilerin özlem duyduğu dostluk ve komşuluk bağlarıyla çok ilgi görüyor.

Gönül Dağı dizisinin 49. yeni bölümü de 29 Ocak Cumartesi akşamı büyük bir merak ve heyecan ile bekleniyor. İşte yeni bölümden ilk fragman:

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları, diziyi izleyen gençlere rehberlik ediyor, onlara büyük başarıların kapılarını açtıracak öneriler sunuyor.