Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytinglerde zirveyi çok sevdi, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı yükseldi!

Gönül Dağı dizisi reytinglerde zirveyi çok sevdi, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting yarışına katılan 3 dizi bulunuyor. TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Gönül Dağı, tüm kategorilerde birincilikler elde etmeye devam ediyor. Dün akşam 14. bölümü yayınlanan dizinin 3 izleyici kategorisinde de çok iyi reytingler alması, genel bir kabul gördüğü anlamı da taşıyor.

Sadece AB’de 9’lu oranlarda olan dizi, total ve ABC1 gruplarında ise 10’lu oranlar almaya devam etti. Dün akşam ekranın 1 numaralı programı da Gönül Dağı dizisinden başkası değildi. Dizi yarışında 2. sezonunu sürdüren Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinde de önemli bir ilerleme var.

Tüm kişiler kategorisinde 7’li seviyelere yeniden çıkan dizi, bu anlamda eski reytinglerine dönüş yapabileceğini gösterdi. Ancak Kuzey Yıldızı’nın AB performansı oldukça düşük seyretmeye devam ediyor. Tüm kişilerde ikincilik elde eden bir dizinin AB grubunda 17. sırada olması şaşırtıcı. Dizinin ABC1 performansı da fena değil ve günü bu kategoride 9. olarak tamamladı.

Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi ise ekranda zorlukla tutunmaya devam ediyor. Hikayedeki değişimler izleyicilerin ilgisini çektikçe de reytingler 4’lü seviyelerde kalmakta. Önceki hafta bir miktar düşüş yaşayan dizi alarm zillerini çalmaya başlamıştı.

Ancak Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisini buluşturan yapımın, 4’lü seviyelere bu hafta geri dönmüş olması önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Tüm kategorilerde de dizi ilk 10 program içinde yer almayı başardı.

İşte 30 Ocak Cumartesi reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı dizisi reytinglerde zirveyi çok sevdi, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı yükseldi! 3