Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi senaristleri aman dikkat, Sefer karakterinin imajına dokunmayın!

Gönül Dağı dizisi senaristleri aman dikkat, Sefer karakterinin imajına dokunmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin 23 bölümü yayınlandı ve şimdiye kadar da izleyiciden çok yoğun bir ilgi gördü. Reyting birincilikleri ile başarısını taçlandıran dizinin hikayesinde ise hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşanmaya devam ediyor.

Diziyi gayet başarılı şekilde kurgulayan senaristler, her bölüme mutlaka eğlenceli anlar ile duygusal sahneleri güzel şekilde serpiştiriyor. Bazı sahnelerde gülen izleyici bazılarında ise gözyaşı dökebiliyor. Hal böyle olunca da Gönül Dağı dizisine olan ilgi hiç azalmıyor…

17 Nisan Cumartesi akşamı 24. yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin 29.bölüm itibari ile de sezon finali yapması bekleniyor. Dizine 24. bölümden itibaren ise Ramazan Ayı’nın etkilerini hissetmeye başlayacaksınız. Bir başka detay daha var… Sefer ile Zahide’nin aşklarına nasıl etki edeceği bilinmez ama bir sır ortaya çıkıyor.

Ferdi Sancar’ın başarıyla hayat verdiği Sefer’in bir suç kaydı var… Bu da mahkeme sırasında ortaya çıkacak. Peki bu suç kaydının detayları neler? Sefer’in geçmişinde bir karanlık nokta mı var? Zahide bunu duyunca ne yapacak?

Gönül Dağı dizisinin 24. bölüm fragmanını izleyenler bu konuya takılı kaldı ve yeni bölümü de sabırsızlıkla beklemeye başladı. Sefer konusunda senaristler anlaşılan izleyicileri üzmeye karar vermiş. Herkesin gönlüne yerleştirdiği Sefer karakteri umarız senarist eliyle bir anda alaşağı edilmez…

Bir dizi hayranı, “Evet Sefer abinin hırsızlık sabıkası var, tüm izleyicilerin kalbini çaldı” diye yorum bıraktı. Umarız senaristler karakteri bu imajını bozacak bir hamlede bulunmaz.

Ayrıca izleyiciler Cemile’nin aile dramından da bir hayli sıkıldıklarını belirten yorumlar yaparak senaristlere uyarıda bulunuyor.