Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde 1 saniyelik görüntü bile yetti, izleyici istedi, gerçek oluyor!

Gönül Dağı dizisinde 1 saniyelik görüntü bile yetti, izleyici istedi, gerçek oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi ve başarılı oyunculukları ile yükselişi devam ediyor. Reytinglerde geçen hafta en iyi oranlara uluşan dizinin yeni bölümü de heyecanla bekleniyor.

Sefer, Zahide’ye evlilik teklif ediyor ama Fikret ona ders vermek amacıyla arkadaşlarını toplayıp karşısına çıkacak. Gönül Dağı dizisinin 17. yeni bölümünden 2. fragmanda bir başka detay daha var. Dizinin hayranları bir süredir sosyal medyada yeni bir çiftten bahsediyordu. İzleyiciler Elif ve Serdar karakterlerinin bir aşk yaşamasını çok arzu ediyordu.

Gönül Dağı dizisinin 17.bölümünde işte bu aşka doğru güçlü bir adım atılacağını, izleyicilerin sesini senaristlerin de duyduğunu anlatan sadece 1 saniyelik görüntü var. Birçok dizi hayranı fragmana yansıyan bu kısa sahneyi hemen fark etti. Serdar ve Elif’in birbirlerine bakışları bile bir aşkın başlamakta olduğunu ifade ediyor. Dilek’ten vazgeçen Serdar, onu sevdiği Taner’e bırakırken, gerçek aşkı da belki de Elif de bulacak. Tabii bu izleyicinin varsayımı…

Gönül Dağı dizisinde 1 saniyelik görüntü bile yetti, izleyici istedi, gerçek oluyor! 7

Yine de Serdar ile Elif karakterlerinin birbirlerine çok yakıştığını belirten Gönül Dağı hayranları, bu sahne ile birlikte heyecanlarının da bir hayli arttığını belirten yorumlar yaptı.

“Elif ve Serdar’ı görünce sevinçten havalara uçanlar burada mı?” diye mesaj yazan dizi hayranları, bu iki karakterin aşk hikayesinin bu görüntüler ile birlikte başladığına da inanıyor.

Bir dizi hayranı, “Elif, Serdar’ın yanında. Onu iyileştirmek için gidiyor mu, yoksa ben mi hayal görüyorum” diye yorum yazdı. Bir başka hayran ise, “Serdar – Elif siz çok güzel bir çift olacaksınız” ifadesini yorumlara yansıttı.

Dizide Elif karakterine hayat veren isim Zümre Meğreli… İlk kez bir dizide yer alan oyuncu, izleyicilerden de olumlu dönüşler aldı. Serdar karakterine ise Utku Ateş hayat veriyor ve genç oyuncu da başarısıyla takdir edilen isimlerden birisi oldu.

Sosyal medya ortamlarında Serdar ile Elif karakterlerine yönelik birçok yorum görebilirsiniz. İşte Gönül Dağı dizisinin 17. bölümünden 2. fragman: