Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde başrollerden rol çalan Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar’a piyango vurdu!

Gönül Dağı dizisinde başrollerden rol çalan Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar’a piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ve karakterleri ile büyük ilgi görüyor. Eskişehir Sivrihisar’da çekimleri devam eden dizide Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan başrolde bulunuyor.

Ancak bu iki oyuncudan rol çalmakta olan başka isimler de var… Adeta başrol gibi öne çıkan ve izleyicileri de etkileyen Ramazan karakterini Cihat Suvarioğlu canlandırıyor. Oyuncu, karakteri o kadar özümsemiş ve o kadar güzel yansıtıyor ki, izleyiciler onun sahneleri daha da bir beğenerek ve yüzlerinde bir gülümseme ile izliyor.

Gönül Dağı dizisinin 7 bölümü geride kaldı. Tüm izleyici kitlelerinden iyi dönüşler alan dizi, reytingleri ile de başarısını kanıtladı. Dizide Asuman ve Ramazan arasındaki aşk da izleyicilerin yüreklerine işledi.

Gönül Dağı dizisinde başrollerden rol çalan Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'a piyango vurdu! 8

Sadece Taner ve Dilek değil, Ramazan ve Asuman aşkıyla da izleyicileri gönüllerine hitap eden dizide bu iki karakter de son haftalarda bir hayli öne çıktı. Asuman ve Ramazan için hazırlanan özel klip de yayınlandı ve ilgi gördü. Cihat Suvarioğlu, 2014 yılından bu yana oyuncu olarak farklı projelerde yer aldı.

Ölene Kadar dizisinde Osman, Hakan Muhafız’da Yasin, Yarım Kalan Aşklar’da Mehmet gibi karakterleri canlandıran oyuncu için Gönül Dağı çok iyi bir çıkış projesi oldu.

Gönül Dağı dizisinde başrollerden rol çalan Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'a piyango vurdu! 9

Dizide Asuman karakterini ise Hazal Çağlar canlandırıyor. Oyuncu sektörün yeni isimlerinden ve bu dizi onun adına adeta kendisini tanıtma adına piyango gibi oldu.

1996 yılında doğan Hazal Çağlar, No:10 Temel’de oyunculuk eğitimlerini aldı. Beykent Üniversitesi’nden mezun oldu. Aile Hükümeti filminde yer alan genç oyuncu için Gönül Dağı büyük ve önemli bir sınav.