Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Berk Atan dramın dibine vurdu, muhteşem oyunculuk sergiledi!

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan dramın dibine vurdu, muhteşem oyunculuk sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu ile TRT1 ekranında izleyicilerine bir süreliğine veda etti. İlk iki sezonda çok başarılı bir iş ortaya koyan dizinin, üçüncü sezonu da şimdiden merakla bekleniyor. Gelecek sezon dizide Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakteri olmayacak.

Taner olarak izlemekte olduğumuz Berk Atan, üçüncü sezonda büyük bir yükü omuzlamak durumunda kalacak. Dilek ve Taner’in aşkı ikinci sezon finalinde yarıda kaldı. Dilek, kasabayı kurtarmak için kendisini feda etti ve ölümüyle de dizinin hayranlarını çok üzdü.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan dramın dibine vurdu, muhteşem oyunculuk sergiledi! 8

Gülsim Ali İlhan, İstanbul’daki normal hayatına dönmek ve artık Sivrihisar’daki zorlu çekim sürecinde olmak istemediği için kendi talebiyle ayrıldı. Ancak bundan sonra iş Berk Atan’ın omuzlarında olacak… Genç oyuncu, sezon finalinde sergilediği güçlü oyunculuk ile de dikkatleri üzerine çekti.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan dramın dibine vurdu, muhteşem oyunculuk sergiledi! 9

Dilek’in öldüğünün ortaya çıkması ile birlikte Taner’in yaşadığı büyük dramı Berk Atan, çok başarılı bir şekilde ekrana yansıttı. Bu da dizi hayranlarının büyük takdirini kazanan bir oyunculuk resitali olarak görülüyor.

Berk Atan, hakkında yorumda bulunan bir dizi izleyicisi şöyle yazdı: “Berk Atan bu nasıl bir oyunculuk. Hiç bir dizide bu kadar çok ağlamamıştım. Dilek çok acıklı bir şekilde öldü. Taner öyle bir oynadı ki sanki benim kardeşimin karısı ölmüş gibi oldum. ”

Birçok dizi hayranı bu sahneden çok etkilendi. Hatta bu sahnede yüreklerinin sıkıştığını belirten çok sayıda mesaj sosyal medyada yayınlandı. Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon vedası çok ağır ve dram yüklüydü… O anları videodan izleyebilirsiniz.