Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bir ayrılıktan sonra bir de transfer var!

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılıktan sonra bir de transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ilk sezonu ile büyük ilgi gördü. Dizinin 30 bölüm süren ilk sezonunun dışında bir de Kurban Bayramı’nda yayınlanan özel bölümü izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Gönül Dağı dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosunun başarısı, milyonlarca insanın projeyi sahiplenmesini sağladı. Reytingleri de çok iyi gelen dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisinde yeni gelişmeler de var.

Gönül Dağı’nın ilk sezonunun ardından Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş’in hikayeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Cam Tavanlar isimli diziye katılan oyuncu, bu yapımın final yapmasının ardından şimdi ne yapacak hayranları merak ediyor. Gönül Dağı izleyicileri Utku Ateş’in yeniden hikayeye dönmesini istiyor.

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılıktan sonra bir de transfer var! 23

Dizinin ikinci sezonu için yakında ekip sete çıkacak. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen diziye Serkan Kuru’nun da katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, 31. bölümden itibaren oyuncunun dizide Doktor Kenan karakteri ile yer alacağı bilgisini verdi.

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılıktan sonra bir de transfer var! 24

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Hikayede nelerin değişeceği kadar, Serdar karakterinin geri dönüp dönmeyeceği de çok merak ediliyor.

Serkan Kuru en son 2019-2020 sezonunda Savaşçı dizisinde Ali Çekiç karakterine hayat vermişti.