Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde bir yanda aşk çıkmazı, diğer yanda sinir krizi

Gönül Dağı dizisinde bir yanda aşk çıkmazı, diğer yanda sinir krizi

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin gözbebeği olan, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 19 Şubat Cumartesi akşamı ekrana gelecek 52. Bölümünde heyecan doruğa çıkacak, duygusal anlar yaşanacak.

Bozkırda bir Anadolu masalını, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı’nın bu haftaki bölümünde Dolmuşçu Sefer (Ferdi Sancar) ve Zahide (Ecem Özkaya) çocuklara kardeşleri olacağı müjdesini verirler. Sefer ve çocukları, mantar toplamak üzere çıktıkları gezide ise büyük bir tehlike beklemektedir. Peki Sefer ve çocuklar, bu tehlikeyi atlatabilecek mi? 52. Bölümde izleyeceğiz.

Gedelli’nin son dönemdeki en büyük aşkının kahramanları Rıfat (Hüseyin Sevimli) ve Meryem (Sevilay Gültekin) cephesinde ise heyecanlı bir bekleyiş var… Beklenen an gelir ve Meryem ameliyat olur. Başarılı geçen ameliyat sonrası bandajların birkaç gün sonra açılacağını, sonucun öyle belli olacağını duyan gençler için heyecan doruktadır… Altın kalpli Meryem’in dünyası aydınlanabilecek mi? Dizinin 52. Bölümünde öğreneceğiz.

RAMAZAN VE ASYA’NIN NİŞANINDA YAŞANAN SÜRPRİZ!

Birbirlerini çok sevmelerine rağmen engellerle mücadelede başarısız olan ve birbirlerine veda eden Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Asuman (Hazal Çağlar) için hüzünlü günler yaşanmaktadır. Asya’nın (Buse Orcan) kendisine aşık olduğunu Gülsüm öğretmenden (Ulviye Karaca) öğrenen ve onun Yaşar’la evlenerek hayatını kabusa çevirmesini istemeyen Ramazan, büyük bir fedakarlık yaparak Asya ile evlenme hazırlıklarına başlar. Babasının, Ramazan’la evlenmesine ikna olduğunu sevdiğiyle paylaşamayan Asuman ise nişan haberiyle kahrolur… O, bu büyük acıyı atlatabilecek mi? Ramazan ve Asya nişanında yaşanan beklenmeyen sürpriz ne? Yeni bölümde izleyeceğiz.

VEYSEL SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR…

Gönül Dağı dizisinde bir yanda aşk çıkmazı, diğer yanda sinir krizi 7

Taner’in (Berk Atan) uçan araba icadına zorunlu nedenlerle yalnız devam etmesinin ardından ekonomik sıkıntıya giren ve kaportacılık işine ara vererek düğüncülüğe başlayan Veysel (Semih Ertürk), ilk organizasyonunda başarılı olabilecek mi? Son zamanlarda yaşadığı üzücü olaylar ve yıllar öncesinden kalma duygusal travmalar onu sinir krizinin eşiğine getirir… Veysel’i çıldırtan olay ne? Onun bu hale gelmesine kim sebep oldu? Gönül Dağı’nın 52. Bölümünde izleyeceğiz.

MUAMMER HAZİNE PEŞİNDE…

Belediye Başkanı Münir beyin (Ege Aydan) hastalığı nedeniyle başkanlığa vekalet eden ve kardeşinin alacağı intikamın endişesiyle paranoyak tavırlar sergileyen Muammer’in (Ali Düşenkalkar) hazine macerası nasıl sonuçlanacak? Gönül Dağı’nın 19 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak 52. Bölümünde TRT 1 ekranlarına gelecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.