Ana sayfa Dizi Analiz Gönül Dağı dizisinde büyük aşkın karşısında büyük bir sorun var!

Gönül Dağı dizisinde büyük aşkın karşısında büyük bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları TRT 1’de yayınlanıyor ve dizi hayranları yeni bölümü merakla bekliyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolde olduğu dizinin 47.bölüm fragmanı yayınlandı. Acaba yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar;

‘Cihat Süvarioğlu”nun canlandırdığı Ramazan ile ‘Hazal Çağlar”ın canlandırdığı Asuman karakterinin kaçma hikayeleri sizleri de çok etkileyecek. Asuman, Ramazan ile kaçarken birbirlerine olan aşkları da artıyor.

Dizi hayranları bu anların yaşanmasını beğenerek takip ediyor. Aynı zamanda Asuman’ın Ramazan’ı aşk yolculuğunda yarı yolda bırakmaması, izleyicileri sevindirdi. Asuman’ın babası Münir bey, evlenmelerini istemiyor. Münir Başkan’ın iki gencin aşklarına engel olmaya çalışması yüzünden hayranlar da epey kızgın. İzleyiciler bu olay için şunları söylüyor: ”Rıfat’ın annesi bile ikna oldu ama bu Münir hala ikna olmadı.”

”Kusura bakma Münir Başkan sen de çok abarttın.” Şeklinde yorumlar sosyal medya ortamında izleyiciler tarafından paylaşılıyor. İki genç oyuncu da iyi oyunculukları sayesinde dizinin başarısına katkı yapıyor.

Dizideki aşk konusunun izleyicileri fazlasıyla etkilemesi sosyal medyadaki yorumlara yansıdı. Bir izleyici, şu mesajı ile aşkın önemine işaret etti: ”Aşk dediğin bi onu bi bunu sevmek değil ki. Aşk dediğin bir günde de unutulmaz ömür boyu da sadece yaşam devam eder ama o hep kalbinin köşesinde olur.”

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı 47. bölümüyle 15 Ocak cumartesi 20.00 da TRT 1 de ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde heyecanlı ve duygusal anlar yaşanacak.