Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde büyük engel sonunda ortadan kalktı!

Gönül Dağı dizisinde büyük engel sonunda ortadan kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar 22 bölümü yayınlandı. Dizinin hikayesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile yüksek reytingler almaya da devam ediyor.

Cumartesi akşamlarının en sevilen yapımlarından olan Gönül Dağı’nın hikayesinde yaşanan gelişmeler önümüzdeki dönemde neler olabileceği ile ilgili bilgiler de veriyor. Taner’in Dilek ile evlenmesinin önündeki engel kalkıyor… Annesinin itirazları sonucu Taner, Dilek ile evlilik işini ertelemek durumunda kalmıştı. Annesinin yüreğini kırmak istemeyen Taner’in bu tavrı da alkış almıştı. Annesinin itirazlarını onu ikna ederek kaldırma çabasında başarılı olan Taner, sonunda onayını alıyor.

Taner ve Dilek’in evlenmesinin önündeki en büyük engel de kalktı. Artık bu evlilik çok yakında dizinin ana konularından birisi haline gelecek. Gönül Dağı dizisinin 10 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 23. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Halime hanım, oğluna rızasını verdi… “Senin için rahat olsun oğlum, benim rızam var” diyen annesinin ikna olmasına çok sevinen Taner’in, artık Dilek’i istemek için hiçbir engel yok.

Dilek’i isteme konusunun 23. bölümde büyük bir heyecana neden olacağını da fragmandaki görüntülerden anlayabilirsiniz. Gönül Dağı dizisinde artık aşıklar kavuşacak ve bu durum da izleyicilerin uzun süredir beklediği bir gelişmeydi… Taner ve Dilek’in kavuşmasının ardından, dizi hayranları Elif ile Serdar konusunda da önemli gelişmelerin yaşanmasını arzu ediyor.

İşte 10 Nisan Cumartesi günü ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisinin 23.bölümünden ilk fragman: