Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde büyük şok, ayrılık ihtimali bile olay çıkardı!

Gönül Dağı dizisinde büyük şok, ayrılık ihtimali bile olay çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisine sonradan katılan isimlerden birisi de Utku Ateş olmuştu… Dilek’in nişanlısı Serdar olarak hikayeye dahil olan Ateş, başarılı bir oyunculuk sergiliyordu. Ancak oyuncu hakkındaki yeni bir gelişme hayranlarını çok üzdü.

Gönül Dağı dizisi hayranları da genç oyuncunun performansını çok beğenmişti. Serdar karakterinde aslında izleyicilere farklı düşünmenin önemine de işaret eden birçok mesaj veren Utku Ateş’in yeni bir dizi anlaşması yapması kafaları fazlasıyla karıştırdı.

Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Elif ile Serdar’in hikayesinin tam da yeni başladığı ve herkesin heyecanla beklediği bu aşk bitecek mi? Bu sorunun sebebi Utku Ateş’in Show TV’de yayınlanacak olan Cam Tavanlar isimli dizi ile anlaşma yapması. Ateş, yeni dizinin kadrosunda yer almaya başlayacak.

Gönül Dağı dizisinde büyük şok, ayrılık ihtimali bile olay çıkardı! 7

Peki Gönül Dağı dizisindeki Serdar karakterine ne olacak? TRT1 dizisinin hayranları bu soruyu sosyal medyada soruyor. Elif ve Serdar aşkı daha yeni yeni izleyicinin yüreğine yazılırken, bu ikili ayrılacak mı?

Birçok dizi hayranı Utku Ateş’in Gönül Dağı’na veda etmemesini istiyor. Serdar karakteri ekranda yerini almaya devam mı edecek, yoksa Gönül Dağı dizisinden ayrılacak mı, bu sorunun yanıtı bekleniyor.

Sosyal medyada hayranlar Utku Ateş’in yeni dizi anlaşması yapmasının ardından Gönül Dağı’ndaki rolünü soran yüzlerce mesaj paylaştı. Herkes merakla Ateş’in TRT1 dizisine veda edip etmeyeceğini sorguluyor.

Cam Tavanlar dizisinde İskender karakterine hayat verecek olan Utku Ateş’in durumu yakında ortaya çıkacaktır. Biz de gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.