Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde Eser Eyüboğlu’nda hem oyunculuk hem ses, bu ne yetenek böyle!

Gönül Dağı dizisinde Eser Eyüboğlu’nda hem oyunculuk hem ses, bu ne yetenek böyle!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanan ve TRT1 ekranında her hafta milyonlarca izleyicilere farklı duygular yaşatan dizinin adı Gönül Dağı… Genç ve tecrübeli isimlerin kaynaşması ile hem dram hem de komedi unsurlarını barındıran dizi, Anadolu insanının birçok özelliğini de gözler önüne seriyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hem görüntüleri hem atmosferi hem oyunculuk performansları hem de hikayeler içinde kullanılan müzikler büyük ilgi çekiyor. Anadolu ezgilerinin yer aldığı bu müziklere büyük değer veren dizi hayranları da, sosyal medyada Gönül Dağı için övgülerle dolu yorumlar paylaşıyor.

Dizide seslendirilen şarkılar sosyal medya platformları vasıtasıyla da hızlı bir şekilde yayılıyor. Geçen hafta ünlü sanatçı İsmail Altunsaray, “Gayrı Dayanamam” adlı sevilen eseri seslendirmişti. Bu şarkının özel olarak çekilen klibi Youtube’daki bir müzik kanalında beğeni rekoru kırdı.

Dizinin bu haftaki bölümünde ise Eser Eyüboğlu, “Sen Bir Aysın” adlı eseri seslendirdi. Selami Ferses karakteri ile öne çıkan oyuncu, yetenekleri ile dikkat çekiyor. Sadece başarılı oyunculuğu ile değil, sesiyle de diziye büyük renk katan Eser Eyüboğlu, bu karakter sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Dizide “Selami Ferses” karakterini canlandıran ve şarkılar söyleyen Eser Eyüboğlu, kendi sesinden “Sen Bir Aysın” adlı şarkıyı seslendirerek de hayranlarını mutlu etti.

Gönül Dağı dizisinde Eser Eyüboğlu'nda hem oyunculuk hem ses, bu ne yetenek böyle! 7

Oyunculuğunun yanında müzisyenliğiyle de ilgi odağı olan Eser Eyüboğlu’nun seslendirdiği şarkılar sosyal medya ortamında da çok konuşuluyor ve oyuncuya olan ilgi de her geçen hafta daha da çok artıyor.

TRT tarafından youtube ortamında Selami Ferses karakterinin şarkılarının olduğu sahneler de sıklıkla paylaşılıyor ve bu videolar milyonlarca kez izleniyor.