Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancak’a tehdit şoku! Zahide ile Sefer pozu başına dert açtı!

Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancak’a tehdit şoku! Zahide ile Sefer pozu başına dert açtı!

tarafından ker_def

TV100 Magazin Hattı programında ortaya atılan iddia çok sarsıcı… TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinde Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar’a partneri Zahide’yi oynayan Ecem Özkaya’nın eski eşi Mustafa Üstündağ’dan tehdit içerikli bir mesaj var.

Bodrum’daki kavgada dikkatleri çeken Mustafa Üstündağ’ın, halen mahkemenin devam ettiği eski eşi Ecem Özkaya’nın dizideki partneri Ferdi Sancar’ı tehdit ettiği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan bu durum yeni ortaya çıktı. Ferdi Sancar, Zahide karakteri ile sevilen Ecem Özkaya ile bir fotoğrafını, sosyal medyadan paylaştı. Dizideki bir sahneden görüntüydü ve bu durumun Mustafa Üstündağ’ı kıskançlık krizine soktuğu iddia edildi.

Ferdi Sancar’a Mustafa Üstündağ tarafından küfürlü ve tehdit içerikli mesajlar yolladığı da haberde belirtiliyor.

Ferdi Sancar’dan fotoğrafı kaldırmasını isteyen Üstündağ’ın “Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun değil mi? Üzülürsün. O fotoğraf kalkacak. Yandın oğlum, sen de yandın” diye mesajlar attığı haberde yer aldı.

Ferdi Sancar’ın dönüş yapmaması üzerine Mustafa Üstündağ’ın Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’i hedef aldığı da belirtiliyor.

Ferdi Sancar’ın Ecem Özkaya ile fotoğrafını hesabından kaldırdığı ayrıca tehdit mesajları nedeniyle de savcılığa suç duyurusunda bulunduğu da haberde ifade edildi.

Ecem Özkaya da eski eşi hakkında hakaret ve tehdit içerikli şikayetlerde bulunmuştu ve dava da halen devam ediyor.