Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde geçen sezon Utku Ateş’in vedası gibi Gülsim Ali İlhan da gönülleri yakarak gidiyor!

Gönül Dağı dizisinde geçen sezon Utku Ateş’in vedası gibi Gülsim Ali İlhan da gönülleri yakarak gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu ile televizyon ekranında çok başarılı bir iş çıkartan Gönül Dağı dizisi, ilk sezondaki başarısını aratmadı… Kuruluş Osman dizisiyle birlikte 2021-2022 sezonunun en başarılı yapımı olmayı da başaran Gönül Dağı, çift haneli reytingleri sezon sonuna gelinmesine rağmen hala elde edebilen ender dizilerden birisi oldu.

Gönül Dağı’nın ikinci sezon veda bölümü ise 28 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek. 65. bölüm ile birlikte dizide bir dönem daha kapanacak. Oyuncular ve set ekibi tatil arası verirken, senaristler ise üçüncü sezon için çalışmaların başladı…

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon vedası biraz hüzünlü olacak. Geçen sezon diziden bazı isimler ayrılmıştı. Örneğin, Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş’in vedası herkesi üzmüştü. Elif ile Serdar karakterlerini çok seven izleyiciler, Serdar’ı canlandıran Utku Ateş’in ayrılık kararı nedeniyle diziye hüzünlü şekilde veda etmişti. Bu sezon da yine üzücü bir ayrılık daha var.

Berk Atan ile birlikte başrolde yer alan ve Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, diziye veda ediyor. 65. bölüm ile birlikte son kez izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, kendi isteği ile diziden ayrılıyor. Dilek karakteri hikayede çok etkili oldu ve oyuncu da başrolün hakkını verdi. Ancak oyuncu çekimlerin yapıldığı Sivrihisar’daki yaşama alışamadığı ve İstanbul’daki hayatını da çok özlediği için diziden ayrılma kararı aldı.

İşte bu ayrılığın da yaşanacağı, Dilek ile Taner ikilisinin artık birbirinden kopacağı 65. bölüm bir hayli hüzünlü geçecek. Asuman ile Ramazan’ın düğün telaşının arasında Dilek karakteri dağdan kopan kayalar nedeniyle herkesi uyarmak isterken, tam da tehlikenin ortasında yer alacak.