Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık kesinleşti!

Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık kesinleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerin heyecanla bekledikleri Serdar karakterinin artık gelmeyeceği anlaşıldı. Ayrılığın kesinleştiği 34. bölümdeki sahne ile izleyicilere de duyurulmuş oldu… Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakteri ilk sezonda hikayede çok etkili bir konumda yer aldı.

Gönül Dağı dizisi hayranlarının en büyük gönül kırıklığı da Serdar karakterinden geldi. İlk olarak Dilek’in nişanlısı Serdar olarak izlediğimiz karakter, sonrasında Ciritçi Abdullah’ın öğretileri ile büyük bir dönüşüm yaşadı. Modern yaşamda insanın kendini bulma hikayesi olarak Serdar izleyicilerin çok dikkatini çekti.

Utku Ateş’in de başarılı performansı ile dizinin en sürpriz ve en çok sevilen karakterlerinden birisi olan Serdar, ilk sezon finalinde aşkı Elif’i yüz üstü bırakarak gitti. Hikayede yaşanan bu ayrılık aslında Utku Ateş’in diziden ayrılma kararı almasıyla gerçekleşti.

Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık kesinleşti! 8

Yoksa senaristler Elif ve Serdar için çok güzel bir hikaye ortaya koyabilirdi. Gönül Dağı hayranları ikinci sezonda en çok da Serdar karakterinin geri dönmesini istedi. Hatta beklentiler çok yüksekti. Ancak 34. bölümdeki bir sahne artık Serdar’ın geri dönmeyeceğinin kanıtı gibi oldu.

Serdar, avukatı aracılığı ile arazisini bir başkasına sattı. Yani hikayede artık ne toprağı kaldı, ne adı… Bir tek Elif’in yüreğine saplanan acısı ile Serdar karakteri hikayede yerini alacaktır. İzleyicilerin çok arzuladıkları bir aşk hikayesinin daha kötü bir şekilde bitmesi büyük bir talihsizlik oldu.

Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık kesinleşti! 9

Zümre Meğreli’nin başarıyla canlandırdığı Elif karakterinin 34. bölümdeki hayal kırıklığı, izleyicilere de aynı duyguyu yaşattı. Elif ne kadar çok üzüldü ise ekran başındakiler de bir aşkın sönüşüne çok üzüldü.

Serdar karakterinin artık hikayeye geri dönmeyeceği de bu sahne ile netleştirilmiş oldu. Utku Ateş meselesi Gönül Dağı izleyicilerinin yüreklerinde bir yara olarak kaldı.

Serdar’ın diziye çok yakıştığını belirten dizi hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda karakterin bu şekilde bitmesinden duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Serdar karakterinin hikayede sadece isminin geçtiği ve Elif’in de yüreğine ne kadar büyük bir acı bıraktığını anlatan sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.