Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Hazal Çağlar parlıyor, dram rollerine yeni bir başrol adayı geliyor!

Gönül Dağı dizisinde Hazal Çağlar parlıyor, dram rollerine yeni bir başrol adayı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Çağlar ismini dizi hayranları Gönül Dağı sayesinde duydu… Genç oyuncu da Asuman karakterinde kısa sürede izleyicileri etkilemeyi başardı. Ramazan ile aşkını yaşamak isterken birçok acı ve tatlı olay ile karşılaşan Asuman’ın duygularını izleyicilere geçirme konusunda Hazal Çağlar’ın çok başarılı bir iş yaptığını söylemek gerekiyor…

Ramazan ile Asuman’ın aralarına Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir bey girdi… Asuman, babasının önce karşısına geçti ama onun sağlığının bozulması her şeyi değiştirdi. Asuman ile Ramazan’ın hem mutlu hem hüzünlü günlerini izleyen milyonlarca dizi hayranı da bazen onlarla birlikte güldü, eğlendi. Bazen ise onlarla birlikte hüzünlendi.

Gönül Dağı dizisine son dönemde bir hüzün çöktü. Asuman da bu hüzünlü dönemde dramıyla ekran başındakileri etkiledi… Aslında ülkemizde Asuman gibi ikileme düşen, sevdiği kişiye çeşitli nedenlerle kavuşamayan birçok genç kız var.

Gönül Dağı dizisinde Hazal Çağlar parlıyor, dram rollerine yeni bir başrol adayı geliyor! 1

Aslında Asuman karakteri, kalpleri yaralı o genç kızları temsil ediyor. Hazal Çağlar da işini layıkıyla yapıyor ve bu kızları sesi olarak Gönül Dağı dizisinden önemli mesajlar veriyor.

Asuman ve Ramazan aşkı dizinin ilerleyen bölümlerinden nasıl şekillenecek bilinmez. Ancak bilinen bir gerçek var ki, dram rollerinin yeni kadın başrol adaylarından birisi olarak Hazal Çağlar ismi öne çıkıyor.

Gönül Dağı dizisiyle parlayan oyuncu, bu fırsatı iyi kullandı ve ismini geniş bir kitleye duyurdu. Kariyer basamaklarında ilk adımı böyle güçlü bir şekilde atan Hazal Çağlar için gelecek parlak gözüküyor.